011info nagradni kviz

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za Spa vikend u hotelu 5* PREZIDENT PALACE u Beogradu za dve osobe (Superior soba, jedno noćenje, subota na nedelju, subota early check in, nedelja late check out, sa večerom uz flašu vina, uključen doručak, i korišćenje spa sadržaja)
  • 3x Večera u restoranu Ceger, za dve osobe, u vrednosti do 8.000 RSD (ukoliko dobitnik potroši manji iznos, razlika od iznosa nagrade do potrošenog novca neće se refundirati; ukoliko prekorači iznos od 8.000 RSD, sam snosi troškove razlike)
  • 5x Zanimljiva Segway tura kroz Beograd, za dve osobe, sa vodičem u trajanju do 90 minuta

Nagrade mogu biti iskorišćene do 30.05.2023. godine, izuzev 31.12.2022.

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada ostalo hrana vaučer

Opis

U kvizu "Poznavanje Beograda" mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 (osamnaest) godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 (osamnaest) godina.
U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni u 011 Info.com D.O.O BEOGRAD, kao ni zaposleni agencije New Look Entertaiment d.o.o. Beograd, te članovi njihove uže porodice (roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca).

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre i registruj nalog tako što ćeš uneti svoje lične podatke: ime, prezime, email adresa, broj mobilnog telefona, podatak o tome da li pretražeš sajt 011info.com, na kojoj opštini živiš, i koje si strarosne dobi
  2. Odgovori na 10 (deset) od mogućih 150 (sto pedeset) pitanja

Jedan učesnik ima pravo da odigra kviz najviše 3 (tri) puta i računaće se samo najbolji rezultat. Broj učešća (3) ograničava se putem IP adrese učesnika i kolačića.

Izbor dobitnika

Osvajači nagrada su 9 (devet) učesnika, koji su odgovorili tačno na najviše pitanja u najkraćem vremenu.
U slučaju da više učesnika ima isti broj tačnih odgovora i iste odgovore u istom vremenskom periodu/istom brzinom, dobitnik nagrade je onaj koji se prvi registrovao za kviz. U slučaju da i dalje postoje dva ili više učesnika jednako rangirana/imaju isti rezultat, dobitnik nagrade biće odlučen odgovaranjem na pitanja pred tročlanom komisijom, koju će odrediti organizator i Izvođač.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, te osvajanje jedne nagrade isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika iz daljeg učestvovanja u nagradnim igrama koje se mogu realizovati nakon kviza.

Organizator kviza zadržava pravo da nagradu dodeli prvom, odnosno drugom rezervnom pobedniku, kao i da ne dodeli nagradu, ako utvrdi da su dobitnici nagrade, odnosno njihove rezerve u kvizu, učestvovale u suprotnosti sa pravilima.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici nagrada će o osvojenim nagradama u kvizu znanja i načinu preuzimanja nagrade biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada moraju organizatoru kviza "Poznavanje Beograda", na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenoj nagradi definisao organizator i u istom obavestio dobitnika, da pre preuzimanja nagrade organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid.
Ukoliko Dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenoj nagradi ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na nagradu.

Dobitnici nagrada će svoje nagrade preuzeti u 011info.com, Savska 31, Beograd, radnim danima od 8h do 16h, uz prethodnu najavu. Dobitnici mogu preuzeti nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih podataka.

Sajt igre

www.011info.com/kviz
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x