Always X Delhaize

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Always igru Osvoji nagrade uz Always igru memorije?

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 13 256GB
  • 2x Tablet Samsung Galaxy A7 lite Wi-Fi

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada tehnika tablet mobilni telefon

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Always proizvod u Delhaize prodavnicama (Maxi, Tempo ili Shop&Go)
  2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru u okviru najave nagradne igre na @always_srbija Instagram profilu napišu kreativan komentar na temu "Letnji momenti koji me inspirišu"

Izbor pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije objave izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih prijava u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje, na @always_srbija Instagram stranici.

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ove podatke će organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Dodela nagrada

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CdAciNFM0jw
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x