Bosch pomozite nam da postanemo bolji

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Bosch igru Finishiraj za Bosch?

-

Nagrade

  • 3x Štapni akumulatorski usisivač Bosch Unlimited 7 - BCS711EXT (jedan mesečno)
  • 6x Blender Bosch MMB6384M (dva mesečno)

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Nagradno takmičenje je otvoreno za sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji koja za vreme nagradnog takmičenja ispune sve potrebne uslove za učešće.
U nagradnom takmičenju nemaju pravo da učestvuju zaposleni organizatora i davaoca nagrada niti članovi njihovih porodica.

Mehanizam

  1. Oceni svoj Bosch kućni aparat i da napiši kreativnu recenziju za isti na www.bosch-home.rs/akcije-i-novosti/napisite-recenziju
  2. Popuni lične podatke u okviru formulara za recenziju

Pobednici nagradnog takmičenja

Žiri će od recenzija koje su napisane u datom periodu odabrati one koje na najkreativniji način opisuju Bosch uređaje i one će biti nagrađene mesečnim nagradama.

Svaki učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

U okviru konkursa dodeljuje se ukupno 9 (devet) nagrada (tri meseca po tri mesečne nagrade) i to:

  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.11 – 30.11.2022. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.12.2022.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.12 – 31.12.2022. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.1.2023.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.1 – 31.1.2023. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.2.2023.

Kontaktiranje dobitnika

Organizator će pobednike kontaktirati putem e-mail adrese koju su uneli popunjavanjem potrebnih podataka za učešće u nagradnom takmičenju u roku jednog dana od završetka izbora, a imena pobednika biće objavljena na službenoj web stranici www.bosch-home.rs.

Dobitnici su dužni da u roku od 15 dana od dana prijema obaveštenja potvrde prijem nagrade i dostave dodatne lične podatke neophodne za uručenje nagrade (ime i prezime, broj telefona, poštansku adresu i grad), koji su potrebni isključivo za uručenje nagrade.

O načinu preuzimanja nagrade dobitnici će biti obavešteni nakon prosleđivanja potrebnih informacija organizatoru nagradnog takmičenja.

U slučaju da dobitnici ne proslede svoje podatke organizatoru na vreme, smatraće se da su se odrekli nagrada i samim tim organizator nema nikakve obaveze prema njima.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će pobednicima takmičenja biti dostavljene na kućnu adresu. Rok za isporuku nagrada je 30 dana od dana dobijanja potrebnih podataka za isporuku od strane pobednika. Troškovi dostave nagrada će biti pokriveni od strane BSH. U slučaju da je dobitnik maloletan, nagradu preuzimaju roditelji ili staratelji.

Sajt igre

www.bosch-home.rs/akcije-i-novosti/napisite-recenziju
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x