Cedevitu naruči, novi Clio odvezi kući 2022

Cedevita

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Аutomobil "Renault Clio intens TCe 90"
 • 2x Mobilni telefon Samsung S22
 • 4x Bicikl Polar Practic 10
 • 6x Pametni sat Garmin smart VIVOACTIVE 4BL/SL
 • 12x Samsung slušalice za mobilni SM-R177-NZW
 • 20x Cineplexx poklon kartica

Ukupan broj nagrada: 45

Tipovi nagrada zvučnik prevoz tehnika bicikl automobil pametni sat mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Mehanizam

 1. Kupi Cedevita proizvod (lista proizvoda koji učestvuju se nalazi ispod) u nekom od ugostiteljskih objekata
 2. Pronađi kod u unutrašnjosti sašete (pakovanja proizvoda)
 3. Napravi nalog preko veb sajta od nagradne igre nagrade.cedevita.com, pošalji svoje lične podatke i kod

NAPOMENA: Učesnici prošlogodišnje nagradne igre već imaju registrovan nalog te stoga nije potrebno da se ponovo registruju i mogu samo da nastave da unose kodove.

Jedan učesnik može prijaviti najviše 100 kodova u toku 24 sata za vreme trajanja nagradne igre.

U slučaju da učesnik upiše neispravan, isti ili različit kod pet puta (pet loših unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24č.

Proizvodi koji učestvuju

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:

 • Cedevita Narandža 19g
 • Cedevita Limun 19g
 • Cedevita Crvena Narandža 19g
 • Cedevita Limeta 19g
 • Cedevita Zova i Limun 19g

Izbor dobitnika

Dobitnici se izvlače iz jedinstvene baze svih validnih primljenih prijava u toku trajanja nagradne igre, metodom slučajnog odabira. Pri svakom izvlačenju nagrada će biti izvučen po jedan rezervni dobitnik.

Izvlačenje nagrada biće vršeno svakog dana u 11č za sve kodove koji su poslati do tog trenutka.

Jedan učesnik može biti dobitnik glavne nagrade automobil „Renault Clio intens TCe 90“ i samo jednom dobitnik preostalih nagrada. Kod koji je izvučen kao dobitan prilikom izvlačenja nagrada ne učestvuje više u izvlačenju do kraja nagradne igre.

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici od nagradne igre u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada. Objava će sadržati brojeve mobilnih telefona iz dobitnih prijava sa sakrivene 3 zadnje cifre.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli za učestvovanje u nagradnoj igri, a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja.
Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu.

Ukoliko su svi uslovi ispunjeni, kontakt centar će tražiti od dobitnika da kao dokaz ispunjenosti na e-mail kontakt centra pošalje kopiju ličnog dokumenta (pasoša ili lične karte) kako bi se potvrdio identitet dobitnika. Takođe, pri preuzimanju nagrade biće izvršeno utvrđivanje identiteta dobitnika, koji je dužan da podnese na uvid lični dokument iz kojeg će se uzeti sledeći podaci: ime i prezime, datum i godina rođenja i adresa prebivališta. Navedeni podaci će biti korišćeni isključivo u svrhu uručenja nagrade.

Glavna nagrada automobil „Renault Clio intens TCe 90“ biće uručena u salonu automobila „HIT AUTO“ na adresi Staro Sajmište 29., 11070 Novi Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja, dok će ostale nagrade biti dostavljene dobitnicima na kućnu adresu.

Podrška

Putem besplatnog telefonskog broja kontakt centra 080/020-0003 ili na email kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) u periodu od 8.00-16.00 sati počev od 01.06.2022. godine.

Sajt igre

nagrade.cedevita.com
Gost
2 Komentara
Filip
Filip
 pre godinu
KP*****
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Filipe kod treba slati preko sajta od nagradne igre
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x