Lav toliko dobro da nagrađuje 2022

Lav pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 10x TV
 • 10x Bicikl
 • 10x Stoni fudbal
 • 1000x Majica
 • 300x Paket od 6 krigli

Ukupan broj nagrada: 1.330

Tipovi nagrada televizor ostalo prevoz tehnika garderoba bicikl

Opis

Pravo učešća na Konkursu imaju državljani Republike Srbije koji su navršili 18 godina života sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi članovi uže porodice.

Mehanizam

 1. Kupi najmanje 3 bilo koja Lav Premium piva, u bilo kom pakovanju (osim multipack) u Delhaize objektima tokom trajanja nagradne igre
 2. Nakon kupovine ćeš dobiti slip račun sa kodom koji se sastoji od 13 do 17 cifara
 3. Račun treba sačuvati najkasnije do 4.6.2022.
 4. Otvori veb sajt od nagradne igre, unesi svoje lične podatke i registruj se
 5. Unesi kod sa slip računa
 6. Odigraj igricu "Gajba na gajbu"

NAPOMENA: U slučaju da je kod neispravan, nije čitljiv (iz nekog razloga) na fiskalnom isečku ili nije dobijen od strane kasira/ke, možete se obratiti na mejl adresu: info@tolikodobro.rs. Radno vreme korisničkog servisa je ponedeljak-petak od 09-17h.

Igrica "Gajba na gajbu"

Igrica podrazumeva slaganje gajbi Lav Premium proizvoda na paletu, gradeći "kulu" od poslaganih gajbi, te u zavisnosti od preciznosti položene gajbe učesnik dobija 25 ili 50 bodova.

Učesnik gubi po jedan život prilikom svakog promašaja ređanja gajbe na "kulu". Maksimalni broj života koji učesnik ostvaruje po započinjanju Igrice iznosi 3 života.

Igrica se završava u momentu kada učesnik izgubi sva 3 života.

Na kraju Igrice broj uspešno položenihi gajbi na paletu se sabira, odnosno broj ostvarenih bodova dobijenih građenjem "kule", na osnovu kog zbira učesnik ostvaruje pravo na jednu od nagrada.

Svi pokušaji igranja Igrice se snimaju i mere u vremenskom intervalu.

Osnovni kriterujum za rangiranje Učesnika jeste broj ostvarenih bodova u Igrici. Na Veb-stranici će za sve vreme trajanja Konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, kao i konačna rang lista, po završetku Konkursa.

Na kraju celog Konkursa, lista Učesnika iz sekcije “Rang lista” će biti zamenjena za listu konačnih dobitnika, uz objavljivanje sledećih podataka: Ime i prezime, ostvareni broj bodova i osvojena Nagrada, grad (kao mesto prebivališta/boravišta).

Preuzimanje nagrada

Organizator će kontaktirati dobitnike u roku od 10 dana od dana objave konačnih dobitnika na kraju konkursa, kada je potrebno da dobitnici dalje dostave odnosno potvrde podatke neophodne za dostavljanje nagrade, adresu i skreniran Dokaz o kupovini (fiskalni isečak). U slučaju da organizator nije u mogućnosti da u navedenom periodu stupi u kontakt sa određenim dobitnikom, smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom kontaktiranja sa učesnikom.

Sajt igre

www.tolikodobro.rs
Gost
19 Komentara
Marko
Marko
 pre godinu
Ovo je strasno jer Sam uzeo vise puta po 3 piva I nisam dobio slip sa kodom za igru. Zasto lazu ljude ?
Igor
Igor
 pre godinu
Možda nisi uzeo premium lav? Ili nisi kupio u maksiju?
Ja sam dobio slip svaki put
Sanja
Sanja
 pre godinu
Treba da kupus u Maxi-ju i dobijala racun i ispod racuna dodatno fiskalni isecak sa kodom.U slučaju da si kupio za vreme nagradne igre i nisi dobio isecak to je do kasirke desi se da navodno zaborave da daju onda im trazim u inat i mora da da,cesto se desi da neke kasirke kad je nagradna igra gledaju da svaki fiskalni isecak ili racun zadrze za sebe da bi igrali to se desava u svim prodavnica a ne samo u Maxi.Kao sto su bile nagradne za frikom,grand kafu,itd..za koje se dalje racun ili kod sa racuna
Sanja
Sanja
 pre godinu
NAPOMENA: U slučaju da je kod neispravan, nije čitljiv (iz nekog razloga) na fiskalnom isečku ili nije dobijen od strane kasira/ke, možete se obratiti na mejl adresu: info@tolikodobro.rs. Radno vreme korisničkog servisa je ponedeljak-petak od 09-17h.
Igor
Igor
 pre godinu
Da li su nekoga kontaktirali za nagradu?
Sanja
Sanja
 pre godinu
Ne znam za prve vrednije nagrade da li kontaktiraju verovatnonda zbog racuna,licne karte itd sto je potrebno zbog poreza ali za ostale nisu nikad kontaktirali samo posalji bar tako je bilo do sada.Cekas da objave konacnu rang listu jer se jos uvek utvrdjuje da li je sve u redu kad pregledaju snimke da neko od prvih dobitnika nije koristio program onda ih diskvalifikuju pa tek objave konacnu listu
Sanja
Sanja
 pre godinu
Samo posalju bez kontaktiranja.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Ako si osvojio oni vec imaju tvoje podatke koje si uneo prilikom registracije ,poslace ti nagradu na kućnu adresu.Ako na konacnoj rang listi ti stoji samo ime bez prezimena ako ga nisi upisao onda ce te zvati da im das podatke.Inace do sad nisu zvali dobitnike u prethodnim igrama vec samo posalju nagradu.Ali jos nisu objavili konacnu rang listu kad je objave od toga dana krece rok za isporuku nagrada kao sto Pise u pravilima
Igor
Igor
 pre godinu
Ma dobio majicu :-)

A ne sećam se šta sam sve morao da unesem i da li se unosila adresa, pa zato i pitam.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Unosili su se svi podaci za slanje ako nesto fali zvace te da pitaju moja sestra prosle godine zaboravila prezime da upise 🤣zvali je da pitaju i opet paket stigao samo naznačeno ime bez prezimena,bio paket piva prosle godine.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Kako to da neko na rang listi hiljadustoneki broj dobije majcu ako su krigle poslednja nagrada,drugarice stigao mejl da je osvojila majcu,meni jos nista,da li je jos nekom stigao mejl
Igor
Igor
 pre godinu
Meni stigao mail za majicu
Sanja
Sanja
 pre godinu
Hvala Igore,videcemo da li ce objaviti konacnu rang listu,da li je iko dobio krigle ili ce svi majice😄
Igor
Igor
 pre godinu
Možda su obrisali neke rezultate i prebacili ju više na rang listi
Slavica
Slavica
 pre godinu
Šta se dešava ako se izgubi račun,a poslat je za nagradnu igru?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Za manje nagrade to najčešće niko ni ne gleda, za bolje nagrade će verovatno biti problem.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Da li je iko osvojio krigle,posto ne objavljuju koliko vidim konacnu
Sanja
Sanja
 pre godinu
Stigla nagrada majca,mogli su bar da pitaju velicini a ne da salju XXL tacno 4 mene moze u nju da stane🤣🤣🤣🤣🤣🤣a da krigle niko nije dobio 😱😁
Igor
Igor
 pre godinu
Meni pogodili XL 👍
19
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x