Lenor #PerfectMatch 2022

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lenor igru Ariel svežina koja traje...?

-

Nagrade

  • 1x Beko Mašina za pranje i sušenje veša
  • 3x Delhaize vaučer u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka Kampanje (,,Učesnici”).
Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradne kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Lenor deterdžent i Lenor omekšivač u Delhaize prodavnicama
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. U komentaru ispod Instagram poruke koja najavljuje nagradni konkurs napiši zašto su za tebe Lenor deterdžent i Lenor omekšivač savršena kombinacija

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Obaveštenje dobitnika

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ccmzm0kKofP
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x