Lidl tvoje mišljenje 2022

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje 2023?

-

Nagrade

  • 90x Vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD (po 10 nagrada mesečno)

Ukupan broj nagrada: 90

Tipovi nagrada vaučer

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno lice koje je na dan početka konkursa u tekućem mesecu punoletno, sa prebivalištem u Srbiji i koje je posetilo neku Lidl-ovu prodavnicu.
Zaposleni u Lidlu nemaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu.

Mehanizam

  1. Poseti Lidl prodavnicu i obavi bilo koju kupovinu
  2. Sačvaj fiskalni račun
  3. Otvori veb sajt od nagradne igre i klikni na dugme "Oceni prodavnicu"
  4. Pronađi svoj grad na mapi i ispod svoje prodavnice opet klikni na "Oceni prodavnicu"
  5. Unesi Broj fiskalnog računa i tražene lične podatke
  6. Popuni anketu o iskustvu sa kupovinom u Lidl prodavnici i klikni na opciju "Da, želim da učestvujem u nagradnom konkursu. Pročitao/la sam uslove učešća i obaveštenje o obradi podataka i prihvatam ih."

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu za tekući mesec. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog broja fiskalnog računa, imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu tokom nagradnog konkursa u toku tekućeg meseca.

Učešće u nagradnom konkursu je besplatno i nezavisno od prethodno date ocene. Broj fiskalnog računa se unosi samo kako bismo obezbedili da je učesnik zaista posetio prodavnicu i da isto lice samo jednom učestvuje u konkursu u toku meseca.

Izbor dobitnika

Među svim učesnicima u nagradnom konkursu u toku jednog meseca, bira se 10 dobitnika. Dobitnike bira žiri organizatora do 15. u narednom mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Imena dobitnika će biti objavljena na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Dobitnik se obaveštava u roku od sedam dana od donošenja odluke i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći dobitnik.

Dodela nagrade

Vaučeri i nagrada se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji.

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u pravilima nagradne igre.

Sajt igre

www.lidl.rs/tvoje-misljenje
Gost
1 Komentar
Judita
Judita
 pre 11 meseci
VEOMA SAM ZADOVOLJNA ASORTIMANOM, LJUBAZNO OSOBLJE, CENE I AKCIJE ZADOVOLJAVAJUĆE.
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x