Menaž ti poklanja

Menaž

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 10x Ja Volim Štark paket sa Štarkovim proizvodima za kuvanje koji sadrži:
  • Menaž crne čoko Dugmiće,
  • Menaž tablu od 100, 200 i 330 grama
  • Štark Piškote

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni uži članovi njihovih porodica, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

 1. Zaprati Instagram profil @menazcokolada
 2. Registruj se na volimposlastice.rs
 3. Dodaj svoj recept koji sadrže Menaž Čoko dugmiće sa ukusom crne čokolade ili tablu od 100, 200 i 330 grama na portalu volimposlastice.rs
 4. Ostavi Instagram komentar ispod najave nagradne igre sa imenom svog recepta na portalu volimposlastice.rs

Učesnik u svom receptu može da koristi Menaž čoko dugmiće u originalnom obliku kao deo dekoracije torte ili kolača ili njihov sastojak, da ih koristi kao glazuru ili preliv za poslastice, torte, kolače ili kao domaću čoko tablu, kao i Menaž tablu od 100, 200 i 330 grama i ostale Štark proizvode (Štark Piškote, Avala ili Petit Beurre keks).

NAPOMENA: Instagram profil mora biti podešen kao javan (public).

Izbor dobitnika i isporuka poklona

Nakon završetka konkursa, stručni žiri organizatora izabraće ukupno deset (10) dobitnika nagrada po kriterijumu originalnost i kreativnost recepta i/ili dekoracije.

Po odabiru pobedničkih recepata, organizator će kontaktirati dobitnike putem direktne poruke sa Instagram profila @menazcokolada ili putem emaila koji je ostavljen prilikom registracije na platformi "Volim poslastice" kako bi se dogovorili oko dostavljanja i uručenja nagrade.

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 60 dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čiji su recepti odabrani kao pobednički u roku određenom u ovim pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CkLNPFPMrZM
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x