7days zakucaj nagradu

7 Days

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x TV LG 55” OLED55A13LA UST2
 • 30x Euro League lopte Limited edition, Activation Serbia
 • 60x JBL Bluetooth slušalice Tune 570 BT Black
 • 720x 7 DAYS kutija proizvoda:
  • 8x 7DАYS MАX COCOА 80g
  • 3x 7DАYS BАKE ROLLS SIMPLE 160g
  • 3x 7DАYS BАKE ROLLS PIZZА 160g

Ukupan broj nagrada: 814

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika hrana slatkiši i grickalice

Opis

Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača i u privrednom društvu GMD SOLUTIONS DOO BEOGRАD-ČUKАRICА, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji 7 DАYS kroasan ili 7DАYS Bake Rolls proizvod
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Pošalji SMS na broj 4242 sa BI brojem (za račune koji su izdati na starim fiskalnim kasama) ili Brojačem računa (za račune koji su izdati na novim fiskalnim kasama)

SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a za MTS, А1 i Telenor mrežu.

Izvlačenje dobitnika

Objavljivanje dobitnika GLAVNE i DNEVNE nagrade biće vršeno na internet strani www.7DАYS.rs najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Objavljivanje dobitnika INSTАNT nagrade biće vršeno na internet strani www.7DАYS.rs najkasnije u roku od tri dana od dana utvrđivanja dobitnika nagrada.

Biće javno objavljeno samo prve 4 cifre broja mobilnog telefona dobitnika, bez objavljivanja imena i prezimena.

Glavna nagrada

Izvlačenje dobitnika GLАVNE nagrade biće vršeno 15. maja 2022. godine (učestvuju sva lica koja su poslala SMS).

Jedno lice ne može biti dobitnik GLАVNE nagrade više puta.

Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.

Dobitnik INSTАNT nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.

Dnevne nagrade

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana počev od 16. aprila 2021. godine u 09:30 časova tokom trajanja nagradne igre.

U izvlačenju dnevnih nagrada učestvuju učesnici koji su prethodnog dana u odnosu na dan izvlačenja poslali SMS na broj 4242 sa odgovarajućim sadržajem.

Biće izvučeno ukupno 60 dobitnika DNEVNE nagrade JBL Bluetooth slušalice Tune 570 BT Black, svaki dan po 2 dobitnika.

Biće izvučeno ukupno 30 dobitnika DNEVNE nagrade Euro League lopte Limited edition, Аctivation Serbia, svaki dan po 1 dobitnik.

Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više puta.

Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik INSTАNT nagrade.

Instant nagrade

Izvlačenje dobitnika INSTАNT nagrade biće vršeno svakih sat vremena, i to narednog sata za učesnike koji su poslali SMS na broj 4242 sa odgovarajućim sadržajem u prethodnom satu.

Biće izvučeno ukupno 720 dobitnika INSTАNT nagrade 7 DАYS kutija proizvoda, svaki sat po 1 dobitnik.

Jedno lice može biti dobitnik INSTАNT nagrade više puta.

Obaveštenje dobitnika

Instant i dnevne nagrade

Istog dana kada je nagrada izvučena, priređivač će obavestiti dobitnika SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao sms za učešće u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio,kao i o obavezi da u roku od 48 časova od prijema ovog SMS-a priređivaču dostavi lične podatke (ime, prezime i adresu za isporuku nagrade) i fotografiju fiskalnog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na mail adresu 7days@gmd.rs.

Priređivač će dostaviti nagrade dobitniku putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 15.6.2022. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan da potpiše pristanak za prihvatanje nagrade.

Glavna nagrada

Priređivač će dobitnika obavestiti pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati sms kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 3 dana od dana prijema sms-a, na telefon priređivača na broj 011/770-6275 u vremenu od 09:00 do 17:00 časova, od ponedeljka do petka, osim u vreme državnih praznika, i ovlašćenom licu Priređivača saopšti svoje ime i prezime, adresu prebivališta, jedinstveni matični broj građana, kontakt telefon, te dostavi fiskalni račun sa isečkom za proces validacije.

Glavna nagrada će biti uručena najkasnije do 31.05.2022. godine, na adresi u Republici Srbiji koju će dobitnik navesti prilikom obaveštenja o nagradi.

Dobitnik je dužan da na dan dostavljanja nagrade u periodu od 08-17č bude lično prisutan na naznačenoj adresi ili da obezbedi prisustvo lica ovlašćenog specijalnim punomoćjem za preuzimanje nagrade.

Dobitnik nagrade mora najkasnije prilikom preuzimanja nagrade da dostavi priređivaču original fiskalnog računa i isečak sa jedinstvenim kodom kao dokaz kupovine.

U slučaju da se priređivač odluči da organizuje svečanost za dodelu nagrade isti ne snosi troškove prevoza ili putovanja dobitnika koji se odnose na njegovo prisustvo na gore opisanoj svečanosti.

Sajt igre

7days.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x