A1 putovanje na F1 Grand Prix u Austriji

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Putovanje za dve osobe u Austriju povodom Formula 1 Grand Prix događaja u periodu od 08.07.2022. do 10.07.2022, putovanje obuhvata:
  • povratne avio karte na relaciji Beograd – Beč – Grac
  • putno osiguranje
  • smeštaj u hotelu Park u Gracu (dva noćenja sa doručkom)
  • transfer od smeštaja do mesta održavanja trke i povratak u smeštaj
  • ulaznice za događaj

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada putovanje ulaznice

Opis

Pravo učešća u kreativnom konkursu imaju fizička lica (bez obzira na državljanstvo), korisnici Twitter mreže sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i koja imaju validne putne isprave.
Iz učešća na konkursu isključeni su zaposleni kod organizatora, kao i njihovi bliski srodnici (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća).

Mehanizam

 1. Otvori nagradnu objavu na Twitter profilu A1 Srbija
 2. Postavi kreativni komentar na temu "koji istorijski F1 momenat ćeš zauvek pamtiti"

Izbor dobitnika

Dobitnike nagrade bira dvočlani žiri na osnovu kriterijuma kreativnosti. Kriterijum kreativnosti će biti cenjen na osnovu diskrecione odluke žirija.

Rezultati izbora će biti objavljeni najkasnije 04.07.2022. na Twitter profilu organizatora.

Dodela nagrada

Organizator će po završetku nagradnog konkursa, uručiti nagrade najkasnije 07.07.2022.

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem komentara ili poruke na Twitteru u cilju dobijanja osnovnih kontakt podataka učesnika (ime i prezime, kontakt telefon). Kako bi organizator bio u mogućnosti da dobije navedene neophodne podatke, dobitnik konkursa je u obavezi da se javi organizatoru najkasnije 05.07.2022. do 17h putem direktnih poruka na Twitteru.

Nakon obaveštavanja, organizator će pobedniku na prodajnom mestu A1 Srbija tražiti neophodne lične podatke (imejl adresu, broj pasoša, datum važenja putne isprave – u cilju kupovine avio karata i potvrde rezervacije u hotelu u kom će biti smešteni) i lična dokumenta u cilju provere identiteta i radi prijave poreza.

Organizator se oslobađa uručenja nagrade ukoliko dobitnik nagrade istu ne preuzme u vreme i mesto po obaveštenju organizatora, a najkasnije 4 dana pre definisanog datuma putovanja.

Sajt igre

twitter.com/A1_Srbija/status/1542172968956170245
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x