Adidas te vodi na finale UEFA Lige šampiona!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Putovanje za dve osobe do Istanbula za finalnu utakmicu UEFA Lige šampiona koje obuhvata:
  • Povratno putovanje za dve osobe (pobednika i njegovog/njenog pratioca) do/iz Istanbula, Turska iz/do Beograda, Srbija, avionom, na dan, vreme i avio kompanijom koju odredi organizator po sopstvenom nahođenju
  • Jedan transport pobednika i njegovog/njenog pratioca od aerodroma u Istanbulu do hotela u Istanbulu i nazad
  • Smeštaj sa doručkom za jedno ili dva noćenja za dve osobe (za pobednika i njegovog/njenog pratioca) u hotelu ili sličnom smeštajnom objektu
  • Dve karte za pobednika i njegovog/njenog pratioca za finalnu utakmicu UEFA Lige šampiona dana 10. juna 2023. godine
  • Konkretni detalji nagrade (broj leta, naziv hotela, itd.) biće određeni po apsolutnom sopstvenom nahođenju organizatora i saopšteni pobedniku prilikom dodele nagrade.

* Pobednik i pratilac moraju da imaju validan putni dokument/pasoš sa rokom važenja od najmanje 6 meseci nakon dana povratnog datuma putovanja, a to je 11. jun 2023. godine.

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada putovanje ulaznice

Opis

Nagradni konkurs je otvoren za sve pojedince, koji su rezidenti Srbije i stariji od 18 godina, i koji imaju važeći putni dokument/pasoš sa rokom važenja od najmanje 6 meseci nakon dana povratnog datuma putovanja, a to je 11. jun 2023. godine.
Iz učešća su isključeni zaposleni organizatora, bilo koje pravno lice iz adidas Grupe ili njihovi agenti i njihovi članovi porodice prvog i drugog stepena, bilo ko drugi ko je direktno ili indirektno profesionalno povezan sa nagradnim konkursom i njihovi članovi porodice i svako lice čiji razlog učestvovanja nije privatnog karaktera.

Mehanizam

 1. Kupi proizvode iz Adidas fudbalske kolekcije u minimalnoj vrednosti od 12.000 RSD u Sport Vision prodavnicama na teritoriji Republike Srbije ili u veb prodavnici sportvision.rs
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Pristupi sajtu od nagradne igre, unesi svoje lične podatke i registruj račun do 11. 5. 2023. u 23:59 časova. ili više računa koji u ukupnom zbiru imaju minimalni iznos od 12.000 RSD
 4. Reši kviz o istoriji Lige šampiona koji se sastoji od 25 pitanja

Sa jednom registracijom je moguće pokrenuti jedan kviz nagradnog konkursa. Ukoliko neko želi da igra kviz dva (ili više) puta, potrebno je da izvrši dve (ili više) kupovina sa dva (ili više) fiskalnih računa, svaki u minimalnom iznosu od po 12.000 RSD.

Izbor dobitnika

Pobednik će biti onaj koji je najbrže odgovorio na sva pitanja u kvizu, prema zabeleženom vremenu na vodimotenafinale.rs.

Organizator će obavestiti i uputiti pobednika o načinu i u vezi sa preuzimanjem nagrade putem e-maila unutar 2 dana nakon završetka nagradnog konkursa. Pobednik treba da odgovori organizatoru unutar 1 dana od primanja e-maila od organizatora.
U slučaju da pobednik ne odgovori organizatoru adekvatno sa svim zahtevanim informacijama unutar jednog dana, organizator ima pravo da proglasi pobednikom onog ko je odgovorio na sva pitanja iz kviza u drugom najkraćem vremenu. Organizator će nastaviti sa ovim procesom dok ne proglasi pobednika, ali najkasnije do 19. maja 2023. godine, nakon kog datuma pravo na nagradu više niko ne može da koristi.

Pobednik konkursa biće objavljen na sajtu vodimotenafinale.rs 19.05.2023.

Sajt igre

vodimotenafinale.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x