Always - Budi LEPA i šoping te čeka!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Tablet Apple iPad PRO
 • 3x Zara vaučer u vrednosti od 250 EUR
 • 5x Fashion&Friends vaučer poklon kartica u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada tehnika tablet garderoba vaučer

Opis

Za učestvovanje u konkursu, potrebno je da učesnici:

 1. Kupe bilo koja dva artikla iz grupe brendova Venus, Pantene, Always i Tampax u nekom od Mercator, Roda ili Idea objekata i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini.
 2. Ispod nagradnog posta na Always Srbija Facebook stranici postave foto komentar na temu "Kako vam ovi brendovi leto čine lepšim".

Pravila za fotografije

 1. Fotografije moraju biti originalne i realne, istinite, u skladu sa temom Konkursa, bez natpisa, logotipa, brendova ili bilo kog drugog sadržaja koji može sadržati autorska prava koja nisu prava učesnika;
 2. Ne smeju da sadrže vulgaran ili neprikladan sadržaj, ne smeju da podstiču nasilje, niti vređanje;
 3. Na fotografiji ne smeju biti prikazana deca;
 4. Ne smeju da prikazuju konzumaciju duvana ili alkohola, niti da promovišu mržnju ili neodgovorno ponašanje;
 5. Ne smeju da sadrže bogohulni, klevetnički, nepristojni, seksualno eksplicitni, uvredljivi, politički i / ili kulturno osetljivi sadržaj, niti da promovišu nasilje, mizoginiju ili se odnose na ilegalne aktivnosti, kao ni da promovišu diskriminaciju na osnovu rase, religije, pola, nacionalnog porekla, fizičkog invaliditeta, starosti ili koji krše prava treće strane ili zakona;
 6. Fotografije moraju biti originalne, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koja druga vrsta modifikacije.

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije fotografije izabraće žiri koji je određen od strane organizatora, nakon pregleda svih objavljenih fotografija o zapisa u skladu sa Pravilima.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka Konkursa, na Always Srbija Facebook stranici.

Dodela nagrada

Na kraju konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Always Srbija Facebook stranice. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom i pošalju sve tražene podatke.
Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Makedonska 12, sprat I, Beograd, Srbija.

Sajt igre

www.facebook.com/AlwaysSrbija/posts/4524877267532067
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x