Always kreativni konkurs

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Laptop Lenovo IdeaPad 3
  • 5x Laguna poklon karticu u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada tehnika vaučer knjiga laptop

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Always proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod nagradne objave na Instagramu na Always Srbija profilu opiši najdražu uspomenu iz školske klupe

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka kampanje. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednici će biti proglašeni na @always_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ch9QPN4MYvZ
Gost
1 Komentar
Maja
Maja
 pre 8 meseci
Uvek samnom u svakom slucaj. More, Banja, posao i kuca. Always forever
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x