Always moja dnevna i noćna rutina

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x DM poklon kartica u vrednosti od 20.000 RSD
  • 3x Fotoaparat Instax Mini 11

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada tehnika vaučer fotoaparat

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Always proizvod u DM drogerie
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Napiši ispod nagradne objave kreativan komentar na temu „Moja dnevna i noćna rutina“

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednici će biti proglašeni na @always_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Preuzimanje nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CqfIkkpMp6N
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x