Always šta je za tebe prirodna lepota

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4
  • 4x DM poklon-kartica u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada tehnika pametni sat vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Always proizvod u DM drogerijama
  2. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod nagradne objave na Always Srbija Instagram profilu napišu kreativan komentar na temu "Šta je za tebe prirodna lepota"
  4. Označi @always_srbija Instagram profil i dodaj #alwayssrbija #bezfiltera

Izbor dobitnika

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora nakon pregleda svih objavljenih komentara u određenoj fazi u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednici će biti proglašeni na @always_srbija Instagram stranici.

Najkreativniji učesnici će biti nagrađivani u 4 faze:

  • Faza 1 traje od 1.8. do 7.8.2022.
  • Faza 2 traje od 8.8. do 14.8.2022.
  • Faza 3 traje od 15.8. do 21.8.2022.
  • Faza 4 traje od 22.8. do 31.8.2022.

U svakoj fazi se deli po jedan pametan sat i jedna DM kartica.

Nakon završetka svake faze konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cgt2TR3Mv5l
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x