Always X Lilly sport i ja

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Kamera Go pro Hero 10
  • 3x Decatlon vaučer u vrednosti od 15.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada tehnika vaučer kamera

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradne kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Always proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Postavi Instagram story na svoj otključan Instagram nalog na temu "Sport i ja"
  4. Označi @always_srbija i #alwayssrbija

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije objave izabraće žiri koji je određen od strane organizatora.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na @always_srbija Instagram stranici.

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @always_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x