Aperol Spritz zalazak sunca u čaši

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavne nagrade

 • 2x Po 3 ulaznice za "Primavera Sound 2024" u Barseloni
  • Let od najbližeg aerodroma pobednika do Barselone i obrnuto
  • 3 noćenja u hotelu sa doručkom
  • Gradski prevoz od 10 EUR po osobi dnevno

Mesečne nagrade

 • 57x Aperol Spritz letnja kutija
  • 2 para „Aperol Spritz Tritan“ naočara
  • 1 čestitka
  • 1 peškir za plažu
  • 1 selfi prstenasto svetlo za Mobilni telefon

Ukupan broj nagrada: 59

Tipovi nagrada ostalo tehnika putovanje piće ulaznice mobilni telefon

Opis

Ova promocija je otvorena za stanovnike Hrvatske, Srbije, Slovenije, Grčke i Portugala koji imaju 18 ili više godina i javni „Instagram“ nalog.
Zaposleni kod organizatora, pridružene kompanije, agencije za oglašavanje i njihove uže porodice, njihovi zastupnici ili bilo ko profesionalno povezan sa ovom promocijom neće imati pravo učešća.

Mehanizam

 1. Snimi fotografiju ili video zapis na temu „Zalazak sunca u čaši“ uz prirodan zalazak sunca ili alternativno pomoću Instagram AR filtera za koktel „Aperol Spritz“
 2. Podeli snimak na Instagram priču preko svog javnog naloga i označi stranicu @miaperolsunset
 3. Nakon moderacije objavljene priče i ako bude podobna za učešće na takmičenju, potrošač će dobiti direktnu poruku na svom Instagram nalogu u kojoj će dobiti zahvalnicu na učešću i direktnu vezu do odredišne stranice

Fotografija/snimak koktela

Čaša mora biti providna kako bi boja koktela sijala i rekreirala efekat „Zalaska sunca u čaši“.

Pored toga, sadržaj mora da prenosi vrednosti kompanije „Aperol“ kao što su zajedništvo, radost, zalazak sunca, veselje: zajedništvo podrazumeva društvo drugih ljudi, stoga selfiji sa jednim potrošačem neće biti uzeti u obzir. Radost uključuje kontekst zabave i opuštanja.

Ako nije moguće snimiti prirodni zalazak sunca , potrošači ga mogu rekreirati pomoću posebnog AR filtera za koktel „Aperol Spritz“: taj filter će biti dostupan putem aplikacije „Instagram“ ili se mogu pronaći skeniranjem QR koda na elementima vidljivosti koji su postavljeni samo na mestima koja učestvuju u takmičenju na način koji odredi promoter, a koji će preusmeriti potrošača na zvaničnu odredišnu stranicu takmičenja. Potrošači se mogu pridružiti inicijativi i rekreirati zalazak sunca isprobavanjem prethodno napravljenih koktela „Aperol Spritz“ na fizičkim događajima organizovanim širom zemalja uključenih u takmičenje.

Obratite pažnju da:

 • Priče moraju biti jasne, da ne predstavljaju prekomernu konzumaciju alkohola i seksualni sadržaj;
 • Ljudi prikazani na fotografiji bi trebalo da budu odrasle osobe. U slučaju da je na fotografiji prikazana druga osoba, ta osoba bi trebalo da pristane na korišćenje svoje fotografije;
 • Promoter zadržava pravo da diskvalifikuje priču koja ne poštuje ono što se od nje traži, takođe ako krši autorska prava;
 • Kao što je gore opisano, priče koje ne pominju navedenu stranicu, neće biti uzete u obzir;
 • Svaka osoba može da učestvuje u promociji nagrade više puta, sa različitim fotografijama/video snimcima.

Izbor pobednika

Sve Instagrampriče objavljene od strane učesnika u vremenskom okviru promocije biće ocenjivane od strane žirija koji odabere organizator.

Fotografije će se ocenjivati prema sledećim kriterijumima:

 • Lepota, fokus i originalnost sadržaja
 • Izlaganje robne marke
 • Komunikacija vrednosti kompanije „Aperol Spritz“ i elemenata robne marke (zajedništvo, radost, zalazak sunca, veselje)

Pobednici će biti kontaktirani direktnom porukom poslatom preko zvaničnog Instagram naloga promotera i imaće obavezu da odgovore u roku od 5 kalendarskih dana sa svim kontakt podacima i kopijom važećeg ličnog dokumenta. Ako učesnik nije u mogućnosti da preuzme nagradu ili ne odgovori u navedenom roku, biće diskvalifikovan i nagrada će biti ponuđena rezervnom pobedniku. Ovaj postupak će se pratiti sve dok rezervni pobednici budu dostupni. Promoter ne prihvata nikakvu odgovornost u slučaju da se pobednik i/ili rezervni pobednik ne mogu kontaktirati iz bilo kog razloga.

Preuzimanje nagrada

Mesečne nagrade će biti isporučene poštom ili kurirskom službom u roku od 30 dana od potvrde ispunjavanja uslova pobednika, a glavna nagrada će biti isporučena poštom ili kurirskom službom u roku od 6 meseci od potvrde ispunjavanja uslova pobednika.

Sajt igre

sunsetinaglasscontest.aperol.com/serbia
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x