Argeta scavenger bot

Argeta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x glavna nagrada: Tri noćenja sa doručkom za dve osobe u turističkom naselju Mećavnik
  • 9x nagradni paket od 14 pašteta Tuna u vrednosti 1.918 RSD

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada putovanje hrana

Opis

U nagradnoj aktivaciji može da učestvuje bilo koje punoletno fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji. Učešće u nagradnoj aktivaciji nije dozvoljeno zaposlenima organizatora i članovima njihove uže porodice niti drugim licima koja na bilo koji način direktno učestvuju u nagradnoj aktivaciji.

Mehanizam

Učešće u nagradnoj aktivaciji je moguće putem Facebookovog četbota koji se nalazi na veb-sajtu www.argeta.com ili u aplikaciji Facebook Messanger. Za učešće u nagradnoj aktivaciji, učesnik treba da ispunjava sledeće uslove:

  • Za potrebe sprovođenja aktivacije treba da se prijavi na svoj Facebook profil.
  • Učesnik treba što pre tačno da reši 10 zadataka koje mu je dodelio četbot. Ima pravo na tri nagoveštaja tokom celog procesa.
  • Na kraju, učesnik treba da potvrdi svoju e-mail adresu koju će ponuditi četbot ili da unese i potvrdi drugu e-mail adresu.

Učesnik može sa svojim ličnim podacima samo jednom da učestvuje u nagradnoj aktivaciji i može da dobije samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika nagrada

Nagradu će dobiti deset (10) učesnika koji najbrže reše 10 zadataka postavljenih u četbotu. U slučaju da više učesnika jednako brzo završi nagradnu aktivaciju, nagrada će biti dodeljena učesnicima koji su ranije završili aktivaciju.

Objava rezultata i dodela nagrada

Izbor dobitnika će se obaviti 2.9.2021. godine, a dobitnici će biti obavešteni o izboru i rezultatima izbora e-mailom (glavni dobitnik) i putem Facebook Messengera (drugi dobitnici) najkasnije do 7.9.2021. godine.

Dobitnici će u svrhu primanja nagrade trebati dostaviti svoje ime, prezime, broj telefona i adresu u roku od 7 dana od prijema obaveštenja o pravu na nagradu, kao odgovor na e-mail (glavni dobitnik) i Facebook Messenger poruku (drugi dobitnici). Ako to ne učine u navedenom roku, nagrada im neće biti dodeljena.

Nagrade će organizator poslati u roku od 30 dana od prijema obaveštenja o pravu na nagradu u okviru nagradne aktivacije.

Svi učesnici u nagradnoj aktivaciji svojim učešćem izričito pristaju na objavu svojih ličnih podataka (ime, prezime) na Facebookovoj vremenskoj liniji Argeta Srbija.

Sajt igre

www.argeta.com/rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x