Argeta terapija povrćem

Argeta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 100x Dva Argeta namaza od povrća u vrednosti od 3 EUR

Ukupan broj nagrada: 100

Tipovi nagrada hrana

Opis

U aktivaciji smeju da učestvuju svi punoletni pojedinci koji imaju stalno prebivalište i poreski broj u Republici Srbiji.
U aktivaciji ne smeju da učestvuju lica zaposlena kod organizatora ili agencije, kao ni članovi njihovih užih porodica (bračni drug, vanbračni partner, roditelji, deca) i ostala lica koja na bilo koji način neposredno učestvuju u sprovođenju aktivacije.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre
  2. Izaberi povrće koje te je najviše namučilo
  3. Pošalji kreativnu i zanimljivu priču ili iskustvo koji su ga u životu obeležili u vezi s tim povrćem

Učesnik sme da saopšti više priča, ali ima pravo samo na jednu nagradu.

Slanjem priče učesnik je saglasan sa učešćem u aktivaciji, pravilima i uslovima učešća, i organizatoru izričito dozvoljava korišćenje priče, uključujući njenu objavu zajedno sa imenom učesnika za potrebe organizacije aktivacije i radi eventualnog objavljivanja dobitnika nagrada.

Izbor dobitnika

Nagradu će dobiti prvih sto (100) učesnika čije priče će biti objavljene na veb-lokaciji. Priče će na veb-lokaciji biti objavljene nakon što budu potvrđene od organizatora, zajedno sa imenom učesnika. Potvrđene priče će biti objavljene redosledom kojim budu poslate.

Da bi dobili nagradu, dobitnici nagrada će morati da pošalju svoje ime, prezime, broj telefona i adresu, i to u roku od 7 dana od prijema obaveštenja. Ukoliko to ne učine u pomenutom roku, nagrada im neće biti dodeljena.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslate od strane organizatora u roku od 60 dana od dana prijema kontaktnih podataka dobitnika radi primanja nagrade.

Sajt igre

veggie-therapy.argeta.com/rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x