Ariel kada su stvarno zablistali

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Braun Face 2u1 Epilator SE810
  • 10x Lilly poklon kartica u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada ostalo vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Ariel Oxi proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave nagradnog posta na Instagramu kreativno opiši trenutak "Kada su stvarno zablistali"

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa. Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @ariel_srbija Instagram stranici.

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Fairy Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: ime, prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CkagBHeMJWC
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x