Ariel nagradnom igrom oslobađa od stresa

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x EMMEZETA Prekrivač sa resama Box 130x170cm narandžasti + JYSK dekorativni jastuk YGGBLOM 35x50 bež
  • 3x MIORRE satenski ogrtač + BAMBI pamučni bebi dol
  • 10x DM poklon kartica vrednosti 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 14

Tipovi nagrada ostalo garderoba vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi Ariel + Lenor omekšivač u bilo kojoj DM drogeriji
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave nagradnog posta na Instagram profilu Ariel Srbija (@ariel_srbija) kreativno opiši što kreativnije trenutak kod kuće u kome se opuštaš, kako se oslobađaš stresa i napetosti nakon napornog dana

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti komentara.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa na @ariel_srbija Instagram stranici.

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Ariel Srbija Instagram naloga. Potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjQL6SwMGNt
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x