Ariel svežina koja traje...

Trajanje

-

Nagrade

  • 1x Beko mašina za sušenje veša B5T 68243
  • 3x Oral B Električna četkica za zube Power iO 10 black
  • 3x BRAUN Parna stanica IS5145BK
  • 7x P&G poklon paket

Ukupan broj nagrada: 14

Tipovi nagrada ostalo bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

  1. Tokom perioda kampanje, kupi Ariel i Lenor proizvode u DM prodavnicama
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod objave nagradne poruke kreativno odgovorite i nastavite rečenicu "Svežina koja traje..."

Izbor dobitnika

Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednici će biti proglašeni na @ariel_srbija Instagram stranici.

Nakon završetka konkursa, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @ariel_srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona i fotografija računa kao dokaz o kupovini proizvoda.

Preuzimanje nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cr-Kf2QvsEx
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x