Ariel x Lilly Drogerie

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Parna stanica Braun Steam iron IS 3155
  • 10x Lilly drogerie vaučer u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, Lilly Drogerie kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Ariel Oxi proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod Instagram nagradne objave opiši kako izgleda tvoja priprema za izlazak ili putovanje

Izbor pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti komentara.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa na Ariel Srbija @ariel_srbija Instagram stranici, najkasnije do 30.06.2022. godine.

Dodela nagrada

Na kraju takmičenja, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Ariel Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CdAj1FkMaYT
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x