Ariel x Positif

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 100x Majica brenda Positif

Ukupan broj nagrada: 100

Tipovi nagrada garderoba

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, Positif brenda kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u giveaway-u.

Mehanizam

 1. Zaprati Instagram profile @ariel_srbija i @positifbrand
 2. Uradi zadatak koji se razlikuje za svaki krug:
  • 10.6.2022. - u komentaru ispod objave na Instagram stranici @dusannpertovic označi osobu kojoj želiš da pokloniš majicu
  • 15.6.2022. - u komentaru ispod objave na Instagram stranici @dusannpertovic ostavi neki crni emotikon
  • 20.6.2022. - u komentaru ispod objave na Instagram stranici @dusannpertovic označi osobu kojoj želiš da pokloniš majicu
  • 25.6.2022. - u komentaru ispod objave na Instagram stranici @dusannpetrovic ostavi neki šareni emotikon

  Izbor dobitnika i dodela nagrada

  Pobednici će biti izabrani na osnovu brzine prijavljivanja.

  Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa na Ariel Srbija @ariel_srbija Instagram stranici, najkasnije do 31.07.2022. godine.

  Na kraju takmičenja, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Ariel Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

  Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

  Sajt igre

  www.instagram.com/p/Ceovzw7s3HR
  Gost
  0 Komentara
  0
  Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
  ()
  x