Bananica osvoji najslađe letnje nagrade

Frikom Bananica

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Putovanja u Grčku - Neos Marmaris, za dve osobe, u periodu od 08.08.2023. do 18.08.2023. godine, organizovano autobuskim prevozom sa polaskom iz Beograda ili Novog Sada i sa smeštajem u kući Anesis ½ studio
  • 3x Bananica lazy bag
  • 5x Bananica peškir za plažu

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada ostalo putovanje

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, kao i maloletna lica za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranice @stark_bananica i @frikomsrbija
  2. Snimi originalan i kreativan POV video u kom predstavljaš Bananica sladoled i podeli ga na svom story-u
  3. Uz video obavezno koristi oznaku #kakvasreća i označi stranice @stark_bananica i @frikomsrbija kako bi mogli da te pronađu

Učesnik mora da ima javan Instagram profil.

Video

Učesnici treba da kreiraju popularni POV (point-of-view) video. U pitanju je tačka gledišta onog koji kreira video odnosno šta je to toliko zanimljivo što se dešava ispred vas, a vi biste želeli to da prikažete kroz video.

Tačka gledišta onog ko kreira video postaje tačka gledišta Bananica sladoleda. Bananica sladoled u ovom slučaju postaje osoba koja prenosi ono što vidi ispred sebe.

Izbor dobitnika

Kriterijum za dodelu nagrada učesnicima konkursa je kreativnost i originalnost objavljenog Instagram videa kao i činjenice da li je video odgovorio zadatoj temi i svim uslovima konkursa definisanim pravilima.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovog Instagram profila radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrade.

Dobitnici su dužni da u roku od 7 dana od dana objave dobitnika na Instagram stranicama Frikom Srbija i Štark Bananica dostave podatke za slanje nagrada. Ako u navedenom roku ne dostave, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski pobednik.

Preuzimanje nagrada

Rok za realizaciju glavne nagrade je termin putovanja, dok je rok za dostavu utešnih nagrada 60 radnih dana od dana objavljivanja dobitnika na Instagram stranicama Štark Bananica i Frikom Srbija.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CuOxrLyM-Sk
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x