Banca Intesa - Moj idol na terenu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Dres Del Piero
  • 3x Fudbalska lopta
  • 4x Promo zastavica

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada sportska oprema

Opis

Nagradni konkurs je otvoren za fizička lica, državljane Republike Srbije, s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod Organizatora ne mogu učestvovati u Nagradnom konkursu. Učesnici Kviza ne mogu biti pravna lica.

Mehanizam

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri morate da imate otključan Instagram profil i da pratite zvaničnu stranicu Banca Intesa.

Učesnik treba:

  1. Na svom Instagram profilu da objavi fotografiju crteža na kom je njegovo dete ilustrovalo sebe sa svojim omiljenim fudbalerom, idolom na terenu.
  2. U okviru iste objave taguje zvaničan profil Banke (@bancaintesa), kao i zvaničan profil DDOR odiguranja Novi Sad (@ddor_osiguranje) uz dodate hashtag-ove #idolnaterenu i #italijanskifudbalskikamp2021.

Svaki korisnik ima pravo da objavi samo jedan crtež u okviru učešća na nagradnom konkursu. Ukoliko isti korisnik objavi dva ili više crteža kao odgovor na poziv za učešće u konkursu, biće automatski diskvalifikovan.

Biranje dobitnika

U okviru konkursa biće nagrađena tri učesnika koja objave tri najzanimljivija crteža po mišljenju žirija sastavljenog od tima koji će činiti član Banca Intesa, član DDOR osiguranje Novi Sad, kao i nekadašnji fudbaler Dušan Savić.

Informacija o izabranim dobitnicima će biti objavljena 25.8.2021. u 16h u okviru posebnog Instagram posta. Radi slanja nagrada dobitnicima, ova informacija sadržaće i instrukciju korisnicima da se jave u inboks profila Banke i dostave lične podatke.

Preuzimanje nagrade

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagrade će dobitnicima biti poslate preporučenom poštom.

Učesnici će biti diskvalifikovani iz učešća u Konkursu ukoliko koriste lažne profile.

Učesnici nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u Pravilima. Nagrada se ne može zameniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CSrZblrMiO2
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x