Barcaffè - inspiracija za izlet

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavna nagrada:

  • 1x BTWIN električni sklopivi bicikl Tilt 500

Nedeljne nagrade:

  • 5x Ruksak za dnevni izlet

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada ostalo prevoz bicikl

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača, Atlantic Grand d.o.o. Beograd ili bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice.

Mehanizam

Ulaskom na stranicu www.barcaffe.rs/inspiracijazaizlet svaki učesnik, kako bi učestvovao, treba da registruje profil i da potvrdi da prihvata pravila igre. Nakon toga učesnik daje odgovor na zadatu temu Inspiracija za izlet koji treba da sadrži sledeće: kratak opis najzanimljivije lokacije za izlet koji treba da sadrži naziv lokacije i opis zašto je baš ta lokacija najzanimljivija kao i fotografiju koja mora sadržati papirnu čašu Barcaffè ON THE GO „za poneti“.

Jednim ulaskom na stranicu moguće je uneti maksimum 1 sliku.

Jedan učesnik može učestvovati neograničen broj puta i osvojiti samo jednom nedeljnu nagradu u toku trajanja nagradnog konkursa.

Učesnik konkursa potvrđuje da poslati materijal, kojim učestvuje u nagradnom konkursu, predstavlja njegovo autorsko delo i da nije preuzet sa internet stranica, društvenih mreža ili drugih izvora. Materijal za koje postoji sumnja da nije autorsko ili da je preuzet sa internet stranica ili drugih izvora, Organizator je ovlašćen da isključi iz konkursa.

Izbor pobednika

Žiri organizatora će za vreme trajanja nagradnog konkursa izabrati ukupno 20 nedeljnih pobednika, koji će osvojiti nedeljne nagrade i jednog pobednika na kraju nagradnog konkursa, koji će osvojiti glavnu nagradu.

Proglašenje nedeljnih pobednika se organizuje u 4 kruga:

  • 21.07.2021. godine.
  • 28.07.2021. godine
  • 04.08.2021. godine
  • 11.08.2021. godine

Glavna nagrada će biti dodeljena učesniku čiji odgovor bude imao najviše glasova od strane žirija i bude proglašen kao najbolji po kriterijumima kreativnost, originalnost, sadržina Barcaffè ON THE GO čaše za poneti na fotografiji i odgovor na zadatu temu „Inspiracija za izlet“ i prijavljena u periodu od 12.7.2021. od 00:00. do 08.08.2021. do 23:59. Pobednik i dobitnik ove nagrade biće objavljen 11.08.2021.

Preuzimanje nagrada

Nagrađeni mogu biti samo učesnici koji su učestvovali na konkursu i koji su ostvarili uslove zadate ovim pravilima i poslali ispravne prijave. Imena pobednika konkursa biće objavljena Facebook stranici https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoSrbija/ i na „story“ objavi na instagram profilu www.instagram.com/barcaffeespresso/

Pobednici konkursa će u roku od 3 dana od objavljivanja pobednika biti kontaktirani od strane kontakt centra organizatora putem e-mail adrese, koju su prijavili kao validnu prilikom učestvovanja, kako bi usledilo potvrđivanje tačnosti podataka koji su potrebni za slanje nagrada i dogovora oko uručivanja istih.

Nedeljne nagrade će biti poslate putem kurirske službe na kućnu adresu koju su pobednici ostavili kao validnu prilikom prijavljivanja za učestvovanje, po završetku nagradnog konkursa a najkasnije 15 dana nakon završetka istog.

Preuzimanje glavne nagrade biće moguće isključivo lično od strane dobitnika, na lokaciji organizatora. Dobitnik će biti u obavezi da sa sobom ponese ličnu kartu na uvid radi identifikacije.

Sajt igre

www.barcaffe.rs/inspiracijazaizlet
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x