Barcaffè uhvati trenutak

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Mobilni telefon GALAXY Z FLIP4 5 G 256 GB
 • 4x Štampač Instax beli
 • 20x Ranac Eastpak tranzpack crni
 • 20x Poklon-set šoljica Artist Edition
 • 40x Peškir za kupanje sa motivom - 100 x 160 cm

Ukupan broj nagrada: 85

Tipovi nagrada ostalo tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo na učešće u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina, sa prebivalištem ili prijavljenim privremenim boravištem u Republici Sloveniji, Hrvatskoj ili Srbiji.
U nagradnom konkursu ne smeju da učestvuju zaposleni organizatora ili agencije, članovi njihove uže porodice (supružnik, vanbračni partner, roditelji, deca) i druga lica koja na bilo koji način direktno učestvuju u izvođenju nagradnog konkursa. Svaki učesnik sme da učestvuje u nagradnom konkursu samo u svoje ime i učešćem potvrđuje da su svi dostavljeni podaci o ličnosti samo njegovi podaci o ličnosti i da se slaže sa pravilima.

Mehanizam

 1. Napravi fotografiju svog omiljenog trenutka uz kafu
 2. Unesi svoje lične podatke i pošalji fotografiju na veb sajt od nagradne igre

Učesnici smeju da pošalju najviše 1 (jednu) fotografiju u jednoj prijavi. Svaki učesnik može da prijavi veći broj fotografija po principu jedna prijava – jedna fotografija.

Fotografija

Na slici mora da bude vidljiva bar jedna čaša Barcaffe espresso ON THE GO prikazana na kreativan način.

Pojedinačni učesnici objavom svoje fotografije na navedenoj veb-stranici i učešćem u konkursu garantuju da je fotografija njihovo autorsko delo i prenose sva autorska prava na organizatora bez sadržinskih, vremenskih i teritorijalnih ograničenja. Učesnik nagradnog konkursa dozvoljava da organizator fotografiju koristi u svrhu izvođenja nagradnog konkursa i u promotivne svrhe organizatora i njegovih povezanih društava.

Ako su na fotografiji učesnika i druge osobe, učesnik učešćem u ovom nagradnom konkursu garantuje da je dobio prethodnu saglasnost fotografisanih osoba ili zakonitog zastupnika, u slučaju da je osoba maloletna, za učešće u ovom nagradnom konkursu i za pribavljanje svih prava organizatora jednakih onima koje organizator pribavlja od samog učesnika na osnovu ovih pravila, i da će osoba koja je na fotografiji na zahtev organizatora dati pismenu izjavu kojom potvrđuje navedeno. Nepostojanje te saglasnosti je razlog za diskvalifikaciju učesnika iz nagradnog konkursa. Svu odgovornost za neovlašćeno deljenje fotografije ili javno objavljivanje preuzima učesnik (autor fotografije) nagradnog konkursa.

Izbor dobitnika

Nagradni konkurs traje 5 nedelja i sastoji se od 5 nagradnih krugova: 4 nedeljna kruga u kojima će učesnici moći da dobiju jednu od nedeljnih nagrada i 1 finalnog kruga u kome će od fotografija svih izabranih nedeljnih dobitnika nagrada biti izabrana najkreativnija fotografija nagradnog konkursa i dobitnik glavne nagrade nagradnog konkursa.

U svakom kugu se dele:

 • 1x Štampač Instax
 • 5x Eastpak ranaca
 • 5x Poklon-setova šoljica
 • 10x Peškira

Izvlačenja po krugovima:

 • 22.6.2023. - za fotografije u periodu od 9.6.2023. do 15.6.2023. do 23:59č
 • 29.6.2023. - za fotografije u periodu od 16.6.2023. do 22.6.2023. do 23:59č
 • 6.7.2023. - za fotografije u periodu od 23.6.2023. do 29.6.2023. do 23:59č
 • 13.7.2023. - za fotografije u periodu od 30.6.2023. do 6.7.2023. do 23:59č

Konačni izbor pobednika odnosno izbor najkreativnije fotografije na nagradnom konkursu, koja će osvojiti glavnu nagradu mobilni telefon, biće proveden među svim izabranim nedeljnim dobitnicima i održaće se 14.7.2023.

Rezultati nagradnog konkursa sa imenom i prezimenom svih nedeljnih dobitnika i dobitnika glavne nagrade nagradnog konkursa biće objavljeni najkasnije do 21.7.2023. na:

 • www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji
 • @BarcaffeEspressoSrbija
 • @barcaffeespresso

Obaveštavanje korisnika i preuzimanje nagrada

Organizator će dobitnike e-poštom odnosno telefonom obavestiti o načinu preuzimanja nagrade i o eventualnim dodatnim podacima dobitnika nagrade koji su potrebni za dodelu nagrade. Ako se dobitnik nagrade iz ovog konkursa ne javi organizatoru u roku od 7 dana od dana uspostavljanja kontakta, smatraće se da je dobitnik nagrade odstupio od nagrade, a organizator više nema obavezu da uruči nagradu tom dobitniku. Rok za nagrade od strane organizatora je 30 dana od dana proglašenja dobitnika.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik će dati na uvid ličnu kartu u svrhu identifikacije.

Sajt igre

www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x