BAZAAR osvetli svoj noćni život

Samsung

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Samsung Galaxy S22

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina starosti, koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod Organizatora ili na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa, kao ni njihovi članovi porodice.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profile @samsungsrbija i @harpersbazaarserbia
  2. Sa svog otključanog Instagram profila objavi noćnu fotografiju uz oznaku #SamsungxHarpersBazaar

Sadržaj poruke učesnika nagradnog konkursa ne sme biti uvredljiv i ne sme da narušava imidž brenda i kompanije, organizatora niti izdavačkog društva putem čijih izdanje se nagradni konkrus sprovodi. Organizator konkursa zadržava pravo da učesniku konkursa traži dodatne informacije. Organizator zadržava pravo da sa konkursa isključi onu prijavu kojom se krše pravila konkursa, zakonski propisi, a za koju proceni da na bilo koji način ugrožava zdravlje učesnika, koja je protivna javnom moralu ili na drugi način narušava privatnost i pristojnost, ili šteti ugledu i časti organizatora, agencije ili trećeg lica. Učestvovanjem u takmičenju, učesnici su saglasni sa pravilima i odlukama organizatora koje su konačne i obavezujuće u svim stvarima vezanim za ovaj konkurs.

Izbor dobitnika

Dobitnika nagrade bira tročlani stručni žiri prema slobodnoj proceni u skladu sa kreativnošću i orginalnošću objavljene fotografije učesnika nagradnog konkursa. Dobitnik nagrade će biti objavljen: na Harper’s BAZAAR Serbia Instagram profilu dana 4. aprila 2022. godine.

Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagradu u roku od 10 (deset) dana od dana obaveštavanja dobitnika. Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagramu. Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade. Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CbM9zHoAoF1
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x