Beko zdravo leto

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Blender Beko TBS3164X

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.
U konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod Beko Balkans, Organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

  1. Otključaj svoj i zaprati @beko_srbija Instagram profil
  2. Uradi kreativni kulinarski nedeljni izazov koji Beko objavljuje na svom Instagram profilu @beko_srbija svake nedelje
  3. Fotkaj pripremljen obrok po smernicama, napiši sastojke i osmisli što kreativniji naziv svog obroka
  4. Objavi na svom Instagram storiju i označi @beko_srbija

Svake nedelje Beko će objaviti novi video post u čijem će se opisu nalaziti detaljno uputstvo za nedeljni izazov.
Primer izazova : "Pripremi svoju verziju zdravog smutija koristeći najmanje 3 crvena sastojka, nadeni mu kreativno ime i objavi fotku na svom storiju uz tag našeg profila."

U aktivaciji ne smeju učestvovati Instagram biznis profili.

Postavljanje sadržaja

Na fotografiji se ne smeju videti obeležja drugih brendova osim Beko. Fotografije moraju biti originalno delo učesnika. Fotografije koje krše pravila nisu validne prijave i neće biti razmatrane za poklone.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava . Učesnik jamči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane. Ako dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik koji je postavio sadržaj (u bilo kom obliku).

Učesnik može imati samo jednu važeću prijavu nedeljno. U slučaju da učesnik pošalje više prijava, kao važeća se uzima samo prijava koja je poslednja pristigla.

Ukoliko se tokom procesa preuzimanja poklona utvrdi da je pobednik pokušao da učestvuje kao više učesnika, biće diskvalifikovan.

Fotografija mora da bude originalno kreirana i neobrađena. Fotografije koje predstavljaju crteže, fotografije preuzete sa interneta ili kreirane uz pomoć bilo kakvog računarskog programa za dizajn, neće biti uzete u razmatranje, kao i one sa neprikladanim sadržajem u skladu sa pravilima i uslovima nagradnog konkursa. Žiri će ispravnost fotografije proveriti u skladu sa industrijskim standardima.
Žiri ima pravo da po ličnoj proceni, bez dodatnih objašnjenja, diskvalifikuje učesnika za čiju prijavu sumnja da krši pravila konkursa.

Izbor pobednika

Svake nedelje proglašava se 1 pobednik sa izuzetkom poslednje nedelje izazova kada će biti dva pobednika.

Organizator će objavljivati pobednike ponedeljkom za prethodnu nedelju na Instagram profilu @beko_srbija. Pobednici će biti objavljeni pod nazivom svojih instagram profila (Instagram handle) kroz Instagram story.

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem Instagrama. Pobednicima će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate poklon.

U slučaju da pobednik u navedenom roku (48 sati) ne obavesti organizatora o prihvatanju pokona i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Isporuka nagrada

Nagrade će biti poslate pobednicima u roku od 15 dana od trenutka proglašenja pobednika. Troškove isporuke nagrada će snositi organizator.

Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke pobednik gubi pravo na poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Sajt igre

www.beko.com/rs-sr/zdravo-leto
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x