Benetton me inspiriše

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 25x Benetton zvučnika

Ukupan broj nagrada: 25

Tipovi nagrada zvučnik tehnika

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Mehanizam

Za učestvovanje:

  1. Potrebno je lajkovati objavu na Instagram profilu organizatora.
  2. Zaprati Instagram profil organizatora.
  3. Osmisli kreativnu pesmicu u par stihova kojom će opisati zašto ga i na koji način inspirišu Benetton parfemi.

Rok za prijavu na Nagradni konkurs je do 22.11.2021 do 12h.

Biranje dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. Kreativnost će biti cenjena na osnovu diskrecione odluke žirija.

Organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 5 dana nakon završetka konkursa preko Instagram stranice.

Učesnici, koji su imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave Organizatoru svoje podatke na sledeći način – putem privatne poruke na stranici Organizatora i to sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon, adresa i mesto stanovanja.

Učesnici koji učestvuju u nagradnom konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačiji proizvod za nagradu od onog koji je naveden u ovim Pravilima. Proizvod se ne može zameniti za novac. Nagrade se dodeljuju u viđenom stanju. Nagrade nije moguće preneti na treću osobu.

Dodela nagrada

Predaja nagrade će biti izvršena poštom/kurirskom poštom o trošku Organizatora. Svojim potpisom na otpremnici dobitnik potvrđuje prijem pošiljke sa nagradom.

Organizator je u obavezi da isporuči nagradu dobitniku. Ukoliko to ne učini, odgovara za naknadu štete u visini vrednosti nagrade. Organizator kontaktira dobitnika putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Ukoliko osoba koja je proglašena dobitnikom odnosno koja je stekla pravo na nagradu postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke, Organizator nije u obavezi da joj dodeli nagradu.

Nedostavljanje nagrade dobitniku zbog netačno datih ličnih podataka, odbijanja prijema ili nepreuzimanja proizvoda se ne može staviti na teret Organizatoru kao neispunjenje obaveze i Organizator nema daljih obaveza prema ovim učesnicima.

U slučaju nemogućnosti da se proizvod isporuči dobitniku Nagradnog konkursa, žiri Organizatora može izabrati novog pobednika konkursa.

U slučaju nedodeljivanja dela nagrada zbog nedovoljnog odziva učesnika, neodazivanja učesnika pozivu, usled prekida Nagradnog konkursa, odnosno u drugim slučajevima kada nije moguće uručenje nagrada bez krivice Organizatora, nedodeljene i/ili neuručene nagrade ostaju Organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CWV6yCpKn2_
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x