BETTY i LIVSANE

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x LIVSANE Energy Power rastvor

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije. Svi učesnici moraju biti punoletni.

Mehanizam

Za učešće na Konkursu potrebno je:

  1. Da budete fanovi Instagram stranice @betty.srbija
  2. Da u komentaru ispod poruke za najavu nagradnog konkursa "BETTY i LIVSANE" učesnici napišu kreativan komentar na temu: "Šta njima daje energiju?"

Biranje pobednika

Nakon završetka konkursa Organizator objavljuje imena dobitnika na Instagram stranici @betty.srbija, u komentaru ispod objave koja komunicira nagradni konkurs na dan 22.11.2021. Nakon što izabrani učesnici – pobednici Konkursa pošalju svoje podatke (svoje ime i prezime, adresu, grad, poštanski broj, email i broj mobilnog telefona za potrebe provere i slanja nagrade) Organizatori kontaktiraju pobednike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o slanju nagrada. Potrebno je da pobednici Konkursa pošalju svoje podatke u inbox Instagram profila @betty.srbija najkasnije do 30.11.2021. kako bi ostvarili pravo na nagradu. Ukoliko osoba koja je proglašena pobednikom Konkursa, odnosno koja je stekla pravo na nagradu postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke, Organizator nije u obavezi da joj dodeli nagradu.

Preuzimanje

Organizator će nagrade dobitnicima poslati na kućnu adresu, nakon objavljivanja pobednika i dogovora o slanju nagrade. Rok za dostavu nagrade je 14 radnih dana od navedenog roka za dostavu podataka pobednika Konkursa.

Jedan učesnik može da osvoji samo jednu nagradu. Učesnici koji učestvuju u Konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje koje je Organizator predvideo i koje će objaviti nakon imenovanja dobitnika.

Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

Organizator dostavlja nagrade samo na teritoriji Republike Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CWS8K0sIPof
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x