BIC Flex Hybrid

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Električni bicikl MS ENERGY i10 black green
  • 3x Električni trotinet XIAOMI 3 300W/crna

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada prevoz električni trotinet bicikl

Opis

Nagradna igra će se priređivati na teritoriji Republike Srbije i u njoj imaju prava učešća punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Proizvodi

  • BIC Flex 3 Hybrid
  • BIC Flex 3 Sensitive Hybrid
  • BIC Flex 5 Hybrid

Mehanizam

  1. Kupi najmanje jedan od proizvoda "BIC Flex Hybrid" iz gore navedene liste
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Pošalji SMS poruku na broj 3311 sledeće sadržine: BROJ_FISKALNOG_RAČUNA-BROJAČ_RAČUNA(razmak)IME(razmak)PREZIME(razmak)MESTO

Nakon poslate SMS poruke pošiljaocu stiže generisana SMS poruka o uspešnoj/neuspešnoj prijavi.

Jedan fiskalni račun na kome se nalazi broj fiskalnog računa (tzv. brojač računa), daje pravo na isključivo jednu registraciju za učestvovanje u nagradnoj igri.

Svaki kupac ima pravo da pošalje neograničen broj SMS poruka sa jedinstvenim brojem fiskalnog računa (brojač računa) i potrebnim pratećim podacima, čime povećava mogućnost za dobitak.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika se vrši korišćenjem programa "virtuelni bubanj", dana 01.11.2022. godine. Izvlačenjem će biti utvrđeno i 6 (šest) lica koja će stupiti na mesto dobitnika ukoliko se desi da dobitnik bude diskvalifikovan nakon izvlačenja (rezervni dobitnici).

Objava dobitnika će biti 01.11.2022. god. na veb sajtu bicflexnagradnaigra.com

Priređivač će obavestiti dobitnike da su osvojili nagradu SMS porukom na broj sa kojeg je poslata poruka sa brojem računa. Na ovaj način, priređivač može da traži da dobitnik prikaže račun sa kojim učestvuje u nagradnoj igri ili drugi dokaz, kako bi bilo utvrđeno da su ispunjeni svi uslovi za učešće u nagradnoj igri.

Ukoliko priređivač, bez svoje krivice, ne ostvari kontakt sa dobitnikom u roku od 15 radnih dana od dana izvlačenja dobitnika, dobitnik gubi pravo na nagradu i ona će biti dodeljena prvom narednom rezervnom dobitniku. Priređivač neće imati bilo kakvih daljih obaveza prema ovom učesniku.

Dobitnik/dobitnica nagrade je u obavezi da dostavi dostavi svoju kućnu adresu, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, kako bi poklon bio isporučen.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti uručene dobitnicima na kućnu adresu nakon izvlačenja u roku od 30 dana od dana izvlačenja na trošak priređivača.

Prilikom preuzimanja nagrade potpisuje se potvrda o preuzimanju koja sadrži podatke dobitnika i opis nagrade koju preuzima, sa datumom i mestom preuzimanja.

Sajt igre

bicflexnagradnaigra.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x