Bioderma pokaži da možeš i osvoji!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Novčana nagrada 100 EUR + Intersport vaučer u vrednosti 200 EUR
  • 1x Novčana nagrada 50 EUR + Intersport vaučer u vrednosti 50 EUR
  • 1x Intersport vaučer u vrednosti 50 EUR

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada novčana nagrada vaučer

Opis

Pravo učešća u Konkursu imaju sva fizička lica ženskog pola, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.
U Konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod SportIT doo, Organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

  1. Okači fotku, reels, feed video ili gif sa treninga na svoj otključan Instagram profil uz tag @zelimhocumogu
  2. Otvori formu na sajtu od nagradne igre
  3. Unesi svoje lične podatke i pošalji svoju priču kako si uspela da previđeš barijere i motivisala se da počneš da treniraš

Učesnica mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava . Učesnica jemči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane. Ako dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnica koja je postavila sadržaj (u bilo kom obliku).

Prijavom sadržaja na Konkurs, Učesnica pristaje da se isti objavi u svrhu komunikacije dobitnika na Konkursu te osniva i prenosi na Brend neograničeno besplatno pravo iskorišćavanja postavljenog sadržaja u bilo kojem obliku.

Izbor pobednica

Organizator će objaviti uži izbor proglašen od strane žirija 27.05.2022. godine na Instagram profilu @zelimhocumogu.

Sve 3 pobednice biraju pratioci Želim Hoću Mogu Brenda, nakon što žiri na osnovu originalnosti prijave odredi Učesnice koje su ušle u uži izbor.

Pobednice će biti objavljeni pod nazivom svojih instagram profila (Instagram handle). Pobednice će biti objavljeni kroz Instagram Story na profilu Brenda. Pobednice izglasane od strane Instagram zajednice, Organizator će objaviti 03.juna 2022. godine.

Predaja nagrada

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem Instagrama. Pobednicama će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate Poklon.

Pobednici moraju telefonom komunicirati sve neophodne podatke za potpisivanje Autorskog ugovora i primopredaji nagrade.

Novčana nagrada će biti uplaćena na račun Pobednicama u roku od 60 dana od trenutka potpisivanja Autorskog ugovora. Sve troškove će snositi Organizator.

Sajt igre

zelimhocumogu.com/pokazi-da-mozes
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x