Birra Moretti te nagrađuje 2023

Birra Moretti

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 5x Vaučer u vrednosti od 1.200 EUR za kupovinu u Tehnomanija objektima (važi do kraja 2023. godine)
 • 10x Vaučer u vrednosti od 400 EUR za kupovinu u Tehnomanija objektima (važi do kraja 2023. godine)
 • 100x Birra Moretti pizza tanjir
 • 150x Birra Moretti pizza nož
 • 350x Birra Moretti otvarač

Ukupan broj nagrada: 615

Tipovi nagrada ostalo vaučer

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. U Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Tempo prodajnim objektima kupi 2 piva robne marke Birra Moretti u pakovanjima 0,5l limenka, 0,4l povratna boca, 0,33l nepovratna boca, 0,33l limenka
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb stranicu od nagradne igre
 4. Registruj se ukoliko već nisi registrovan
 5. Na stranici "Birra Moretti nagrađuje" unesi PFR broj računa, pošalji sliku računa i odigraj kviz da osvojiš poene za rangiranje na rang listi

Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, da unese neograničen broj ispravnih kodova. Svakim uspešno unetim kodom učesnik dobija mogućnost da odgovara na pitanje iz kviza.

Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor. Svaki tačan odgovor vredi jedan poen. U slučaju da učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio. Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija kviza.

Izbor dobitnika

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Učesnik u svakom trenutku može proveriti broj bodova koje ima na svom profilu, kao i na kojoj se poziciji nalazi. Bodovi će biti prikazani tek nakon verifikacije računa.

Dobitnici će biti proglašeni po završetku nagradnog konkursa, a najkasnije 02.05.2023. godine

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

 • Učesnici rangirani od 1. zaključno sa 5. mestom osvajaju glavnu nagradu vaučer od 1.200 EUR
 • Učesnici rangirani od 6. zaključno sa 15. mestom osvajaju vaučer u iznosu od 400 EUR
 • Učesnici rangirani od 16. zaključno sa 115. mestom osvajaju Birra Moretti pizza tanjir
 • Učesnici rangirani od 116. zaključno sa 265. mestom osvajaju Birra Moretti pizza nož
 • Učesnici rangirani od 266. zaključno sa 615. mestom osvajaju Birra Moretti otvarač

Rang lista dobitnika se objavljuje odmah, nakon završetka konkursa.

Preuzimanje nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike Dnevne, Nedeljne i Mesečne nagrade, biće kontaktirani u roku od 15 radna dana od objave rezultata na Rang listi putem e-maila.
Kontaktirani učesnici imaju rok od 3 (tri) dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona. Ukoliko u navedenom roku učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa, a nagrada će ostati nedodeljena.

Glavna nagrada

O datumu korišćenja glavne nagrade organizator će obavestiti učesnika prilikom obaveštenja o osvojenoj nagradi.

Ostale nagrade

Nakon što učesnik dostavi sve neophodne podatke za dostavu nagrade, organizator će obavestiti dobitnika o datumu predaje odnosno korišćenja osvojene nagrade. Isporuka navedenih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Sajt igre

www.birramoretti.com/rs/sr/birramorettinagradjuje
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x