Budi lepa i poklon te čeka (leto)

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 13
  • 3x H&M vaučer u vrednosti od 250EUR
  • 5x Parfois vaučer u vrednosti od 100EUR
  • 20x Dolce Gusto espresso aparat

Ukupan broj nagrada: 29

Tipovi nagrada tehnika garderoba mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G Srbija, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Postavi fotografiju svoje omiljene letnje uspomene u komentaru ispod nagradne objave na Always Srbija Facebook stranici
  2. Kupi dva proizvoda (Always, Venus, Pantene, Discreet) u Roda, ili IDEA objektima
  3. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz kupovine

Svaki učesnik može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da bude proglašen samo za jedan od svojih foto komentara, ukoliko žiri prepozna njegovo delo kao adekvatno na osnovu parametara koji se pre svega odnose na kreativnost.

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti po oceni stručnog žirija.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa, na Facebook stranici @AlwaysSrbija. Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Always Srbija @AlwaysSrbija, najkasnije sedam (7) dana od dana objave pobednica sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena kurirskom službom na kućnu adresu od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, najkasnije 30 dana od dana proglašenja pobednika.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/AlwaysSrbija/photos/5657518970934552
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x