Budweiser Budvar te nagrađuje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 100x Budweiser torba za laptop = 80 bodova
  • 200x Budweiser dukserica = 80 bodova
  • 200x Budweiser kačket = 30 bodova
  • 400x Budweiser novčanik = 20 bodova
  • 400x Budweiser kišobran = 10 bodova

Ukupan broj nagrada: 1.300

Tipovi nagrada ostalo tehnika garderoba laptop

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi članovi uže porodice, lica koja su u radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi članovi uže porodice.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koja 2 Budweiser proizvoda u DELHAIZE maloprodajnim objektima (Maxi, Mega Maxi, Tempo, Shop&Go i Maxi On-line)
  2. Pored fiskalnog računa dobićeš i nefiskalni isečak sa kontrolnim kodom od 14 cifara
  3. Sačuvaj fiskalni račun i nefiskalni isečak do kraja nagradne igre
  4. Otvori veb stranicu od nagradne igre i unesi kod sa nefiskalnog isečka
  5. Registruj nalog ukoliko već nisi tako što ćeš popuniti sledeće podatke: ime, prezime, imejl-adresu, adresu prebivališta, kontakt telefon

Svaki kod na slipu računa na kojem je minimum 2 Budweiser proizvoda donosi tačno 5 bodova. Ukoliko račun sadrži više od 2 Budweiser proizvoda, učesnik takođe osvaja 5 bodova.

Učesnik može uneti neograničen broj kodova uz uslov od maksimalno 10 računa koji su izdati u roku od sat vremena u jednom istom maloprodajnom objektu.

Izbor nagrada

Nakon unosa koda, na ličnom nalogu učesnika se prilikom svakog unosa novog koda, sabiraju ostvareni bodovi. Ukoliko je broj bodova koji učesnika do tog trenutka ostvari moguće zameniti za neku od nagrada, na ekranu mu se prikazuju mogućnosti za koje nagrade je moguće zameniti bodove.

U posebnoj sekciji na veb-stranici biće prikazani svi učesnici sa trenutnim brojem bodova, pod nazivom "učesnici".

Momentom odabira nagrade, učesnik postaje dobitnik izabrane nagrade, a njegovo ime i prezime, ostvareni broj bodova (iskorišćeni i neiskorišćeni) i izabrana nagrada će biti objavljena u konačnoj listi dobitnika na veb-stranici.

Preuzimanje nagrada

Organizator će kontaktirati dobitnike u roku od sedam (7) dana od dana objave konačnih dobitnika na kraju konkursa, kada je potrebno da učesnici dalje organizatoru dostave podatke neophodne za dostavljanje nagrade. U slučaju da organizator nije u mogućnosti da u navedenom periodu stupi u kontakt sa određenim dobitnikom, smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa.

Podrška

Ukoliko potrošač ne dobije nefiskalni isečak sa kontrolnim kodom, a ostvario je uslov za učestvovanje u loyalty konkursu treba da se javi korisničkoj podršci putem e-mail adrese info@budweiserbudvar.rs koja će mu nakon uvida u račun dodeliti rezervni kod.
Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9.00 do 17.00 časova.

Sajt igre

budweiserbudvar.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x