Buzz rima super štima

Nectar Buzz

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Konzola Xbox Series S 512GB + PDP Headset LVL30
  • 2x DRON DJI Mavic Mini 2
  • 1500x Buzz majica (50x dnevno)

Ukupan broj nagrada: 1.504

Tipovi nagrada tehnika garderoba igračka konzola dron

Opis

Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.
Konkurs je zabranjen za zaposlene kod organizatora, zaposlene kod GMD Solutions d.o.o. , zaposlene Ovation BBDO doo Beograd i zaposlene u Univerexportu (eksterni saradnici), kao i njihove najbliže rođake (dete, supružnik, majka, otac, deda, baba, usvojitelj, usvojenik, staratelj i srodnike do prvog stepena u pobočnoj liniji).

Mehanizam

  1. Kupi minimum jedan Buzz proizvod bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja (1,5L I 0,5L) u Univerexport maloprodajnim objektima
  2. Sačuvaj fiskalni račun kojim dokazuje kupovinu do trenutka preuzimanja nagrade
  3. Osmisli kratak i šaljiv stih ili rimu koja može i ne mora sadržati reč Buzz i pošalji je kao direktnu poruku na Instagram profil brenda Buzz Buzz ( @pass_the_buzz)

Jedan račun omogućava jedno učešće u konkursu. Poslati PFR kod mora da se poklapa sa PFR kodom sa računa.

Izbor dobitnika

Svakog dana tokom trajanja nagradnog konkursa u podne će komisija odabrati potencijalne dobitnike dnevnih nagrada za prethodni dan.

Dok će dobitnici glavnih nagrada biti izabrani nakon završetka konkursa, tačnije 01.12.2022. U izbor dobitnika glavnih nagrada učestvuju svi prijavljeni učesnici u periodu 01.11.2022. od 00.01 časova do 30.11.2022. u 23.59 časova.

  • Dobitnik dnevne nagrade može osvojiti dnevnu nagradu maksimum 5 puta ali i dalje ostaje u igri za glavnu nagradu.
  • Dobitnik glavne nagrade može biti dobitnik samo jedne glavne nagrade, ali i dobitnik dnevne nagrade u procenjenoj količini od 5 komada.

U slučaju da učesnik bude kontaktiran kao potencijalni dobitnik neke od nagrada, dužan je da pošalje podatke o ličnosti (ime prezime I broj telefona), kao I PFR kod sa računa u DM(direct message) Instagram profila brenda Buzz

Stihovi/rime dobitnika koji su odabrani za neku od nagrada, biće objavljeni u okviru sekcije STORY odnosno HIGHLIGHTS na Instagram profilu brenda Buzz, nakon što dostave organizatoru dokaz o obavljenoj uslovnoj kupovini, odnosno prođu proces verifikacije podataka sa računa.

Dobitnici imaju 24h od poziva učinjenog od strane korisničkog servisa koji je angažovan od strane organizatora da potvrde da prihvataju poklon i dostave na uvid dokaz o kupovini minimum jednog Buzz proizvoda bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja – fiskalni račun sa dokazom o uslovnoj kupovini.

Ukoliko iz bilo kog razloga neko od dobitnika ne potvrdi u propisanom vremenu od 24h da prihvata nagradu, organizatorova ponuda će biti otkazana i organizator zadržava pravo da nagradu ponudi drugom učesniku. Rokovi za primarne pobednike, važe i za rezervne dobitnike.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CkabZvvtctY
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x