Carlsberg nagradna igra te vodi na Anfield

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 3x Putovanje u Liverpul na stadion Anfield za 2 osobe* + Аvionski prevoz za 2 osobe (Beograd- Minhen - Mančester - Minhen-Beograd)
 • 120x Carlsberg- LFC retro majica
 • 220x Engleski kačket (vezeni logo hmelj na potiljku)
 • 440x Carlsberg polo majica zelene boje sa vezenim logom na grudima

* Putovanje u Liverpul na stadion Anfield podrazumeva:

 • trodnevni izlet za 6 osoba (3 puta po 2 osobe) koji uključuje dva noćenja u hotelu sa 4* u centru grada u Liverpulu;
 • prvi dan: preuzimanje na aerodromu Mančester/Liverpul; VIP obilazak stadiona Anfield sa vodičem; piće pre večere uz LFC legende, večera;
 • drugi dan: doručak u hotelu; transfer na stadiona Anfield; gostoprimstvo pre utakmice u salonu CARLSBERG LOUNGE; gostoprimstvo posle utakmice; transfer do hotela;
 • treći dan: doručak u hotelu, preuzimanje i transfer do aerodroma Mančester/Liverpul.

NAPOMENA: Budući da je za putovanje u Veliku Britaniju neophodna viza, priređivač istu ne obezbeđuje, već dobitnik sam mora pokrenuti i učestvovati u postupku radi izdavanja potrebne vize pred nadležnim organom te zemlje. Priređivač u tom postupku ne učestvuje ni na jedan način. Priređivač ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik ne dobije vizu iz bilo kog razloga.

Ukupan broj nagrada: 783

Tipovi nagrada prevoz putovanje garderoba

Opis

Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije pokrajine Kosovo i Metohija) imaju pravo da učestvuju u Nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača i u privrednom društvu GMD SOLUTIONS DOO BEOGRAD ul. Šumatovačka 40, matični broj: 21348848 i agenciji RED COMMUNICATION, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

 • Pivo svetlo Carlsberg NRB 0,25l
 • Pivo svetlo Carlsberg boca nepovr. 0,33l
 • Pivo svetlo Carlsberg npb 0,5l
 • Pivo svetlo Carlsberg limenka 0,5l

Mehanizam

 1. Kupi 3 (tri) bilo koja od gore navedenih CARLSBERG piva u bilo kom "DELHAIZE" (Maxi, Tempo, Shop&Go, Mega Maxi) maloprodajnom objektu
 2. Sačuvaj fiskalni račun i isečak sa kodom do uručenja nagrada
 3. Kod sa nefiskalnog isečka, dužine 14 karaktera koji čine brojevi, pošalji putem SMS-a na broj 2222 ili unesi u označenom polju na zvaničnoj internet stranici verovatnonajboljepivo.rs

Ukoliko učesnik odabere da kod aktivira putem veb sajta potrebno je da se registruje unoseći broj telefona i jedinstveni kod sa nefiskalnog isečka. Nakon što je učesnik uneo ova dva podatka dužan je da klikne na polje POTVRDI, nakon čega će mu putem SMS-a stići verifikacioni kod na broj telefona koji je ostavio prilikom registracije. Učesnik je dužan da verifikacioni kod iz SMS-a unese u prazno polje na ekranu, nakon čega je dužan da ponovo klikne na dugme POTVRDI. Ovim je uspešno završena registracija koda koji je sa brojem telefona koji je registrovan ušao u zvaničnu bazu učesnika nagradne igre.

Napomena: u nagradnoj igri ne mogu učestvovati kupci koji su kupovinu izvršili "online".

Utvrđivanje dobitnika

Svi učesnici nagradne igre biće svrstani u bazu podataka iz koje će biti izvučeni dobitnici nagrada.

Objavljivanje dobitnika nagrada biće vršeno na internet strani verovatnonajboljepivo.rs najkasnije 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada (biće javno objavljeno samo prve 4 cifre broja mobilnog telefona dobitnika, bez objavljivanja imena i prezimena).

Biće izvučena po 4 rezervna dobitnika za GLАVNU i NEDELјNE nagrade, kao i 5 rezervnih dobitnik za DNEVNE nagrade.

Prvi rezervni dobitnik je učesnik koji je izvučen sledeći nakon prvo izvučenog dobitnika i koji će dobiti nagradu u slučaju da prvo izvučeni dobitnik bude diskvalifikovan kao dobitnik iz bilo kog razloga propisanog ovim pravilima i tako redom se određuje svaki sledeći rezervni dobitnik.

Izvlačenje glavne nagrade

Svi učesnici koji se prijave na nagradnu igru u periodu od 18.08.2022. godine u 00:01 časova do 30.09.2022. godine u 23.59 časova biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika GLАVNE nagrade biće vršeno 01.10.2022. godine. Biće izvučeno ukupno 3 dobitnika glavne nagrade.

Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.
Dobitnik NEDELјNE nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.

Izvlačenje nedeljnih nagrada

Svi učesnici koji se prijave na nagradnu igru u toku jedne nedelje biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika NEDELјNE nagrade biće vršeno:

 • 25.08.2022. godine - za period od 18.08. do 24.08.2022. godine u 23:59č
 • 01.09.2022. godine - za period od 25.08. do 31.08.2022. godine u 23:59č
 • 08.09.2022. godine - za period od 01.09. do 07.09.2022. godine u 23:59č
 • 15.09.2022. godine - za period od 08.09. do 14.09.2022. godine u 23:59č
 • 22.09.2022. godine - za period od 15.09. do 21.09.2022. godine u 23:59č
 • 01.10.2022. godine - za period od 22.09. do 30.09.2022. godine u 23:59č

Izvlačiće se po 20 dobitnika NEDELjNE nagrade u svakom kolu.

Jedno lice ne može biti dobitnik NEDELјNE nagrade više puta.
Dobitnik NEDELјNE nagrade može biti dobitnik DNEVNE nagrade.
Dobitnik NEDELјNE nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.

Objavljivanje dobitnika NEDELјNE nagrade biće vršeno na internet strani www. verovatnonajboljepivo.rs ajkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada (biće javno objavljeno samo prve 4 cifre broja mobilnog telefona dobitnika, bez objavljivanja imena i prezimena).

Izvlačenje dnevnih nagrada

Svi učesnici koji se prijave na nagradnu igru u toku jednog dana biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana počev od 19.08.2022. godine u 09:30 časova tokom trajanja, te će se shodno tome dnevno izvlačiti po 5 engleskih kačketa i po 10 CARLSBERG polo majica.

Biće izvučeno ukupno 660 dobitnika DNEVNE nagrade.

Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više puta.
Dobitnik GLАVNE i NEDELјNE nagrade može biti dobitnik DNEVNE nagrade.

Obaveštavanje dobitnika

Glavna nagrada

Priređivač će dobitnika obavestiti o osvojenoj glavnoj nagradi pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati sms kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 2 dana od dana prijema sms-a, na telefon priređivača na broj 011/770-6275 u vremenu od 09:00 do 17:00 časova, od ponedeljka do petka, osim u vreme državnih praznika, i ovlašćenom licu priređivača saopšti svoje ime i prezime, adresu prebivališta, jedinstveni matični broj građana, kontakt telefon, te dostavi fiskalni račun sa isečkom za proces validacije.

Ukoliko se dobitnik ne javi ili ne preuzme GLАVNU nagradu u ostavljenom roku ili ukoliko nije u mogućnosti da dostavi na uvid original fiskalnog računa i isečka na kome se nalazi jedinstveni kod, gubi pravo na nagradu, te se ista ima dodeliti sledećem rezervnom dobitniku.

Ostale nagrade

Istog dana kada je nagrada izvučena, priređivač će obavestiti dobitnika SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao SMS za učešće u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obavezi da u roku od 48 časova od prijema ovog SMS-a priređivaču dostavi lične podatke (ime, prezime i adresu za isporuku nagrade) i fotografiju fiskalnog računa sa isečkom koji sadrži jedinstveni kod kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na mail adresu carlsberg@gmd.rs.

Ukoliko iz bilo kog razloga priređivač posumnja u tačnost i zakonitost fiskalnog računa koji predstavlja dokaz o izvršenoj kupovini, isti je slobodan da bez obrazloženja od dobitnika zatraži originalni račun na neposredni uvid. Dobitnik je dužan da mu isti dostavi neposredno ili putem pošte/kurirske službe u roku od 3 radna dana od dana prijema zahteva, a u suprotnom isti gubi pravo na nagradu i time prestaju dalje obaveze priređivača prema dobitniku, a predmetna nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Ukoliko dobitnik u navedenim rokovima, na gore bliže opisan način, ne dostavi lične podatke (ime, prezime i adresu) i fotografiju fiskalnog računa ili ne preuzme nagradu u skladu sa ovim pravilima, gubi pravo na istu i time prestaju dalje obaveze priređivača prema dobitniku, a predmetna nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Dostavljanje nagrada

Glavna nagrada će biti uručena najkasnije do 30.10.2022. godine na dogovorenom mestu nakon što dobitnici budu obavešteni, svakog radnog dana od 9 do 17č.

Ostale nagrade će priređivač dostaviti dobitnicima putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Аutonomne pokrajine Kosovo i Metohija) i to najkasnije do 30.11.2022. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan da potpiše pristanak za prihvatanje nagrade.

Sajt igre

verovatnonajboljepivo.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x