Cedevita - 9 dana za više optimizma

Cedevita

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Cedevita igru Cedevita osvoji Fiću u kafiću?

-

Nagrade

 • 50x Cedevita paket koji sadrži:
  • Cedevita 900g narandža – 1 kom
  • Cedevita 455g limun – 1 kom
  • Cedevita 455g crvena narandža – 1 kom
  • Cedevita 200g narandža – 1 kom
  • Cedevita 200g limeta – 1 kom
  • Cedevita 200g limun – 1 kom
  • Cedevita bombone 19,5g narandža – 8 kom
  • Cedevita bombone 19,5g limun – 8 kom

Ukupan broj nagrada: 50

Tipovi nagrada piće

Opis

Pravo učešća u nagradnom takmičenju imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Organizatora, i bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog takmičenja, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Mehanizam

 1. Uđi na internet stranicu od nagradne igre.
 2. Pokreni test i odgovori na 9 pitanja koji su pripremile stručne osobe (psihoterapeut i psiholog).
 3. Nakon toga ćeš dobiti informaciju o postignutom rezultatu i mogućnost da ostaviš svoju e-mail adresu kako bi učestvovao u samom Programu.
  Ostavljanje e-mail adrese u ovom koraku, i njeno potvrđivanje od strane samog učesnika u periodu trajanja nagradnog takmičenja osim kao prijava za učestvovanje u samom Programu, smatra se i prijavom za učestvovanje u nagradnom takmičenju.

Svaki učesnik u Programu i nagradnom takmičenju može učestvovati samo jednom prijavom, te jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Učesnik će na ostavljenu e-mail adresu u sledećim danima, počevši od dana koji sledi nakon rešavanja testa i dostave e-mail adrese, u 19h, dobijati po jedan savet dnevno za naredni dan – tj. mail koji sadrži link do saveta. Učesnik će dobiti ukupno 9 dnevnih saveta i uslov za dobijanje svakog sledećeg saveta je da otvori link za savet u poslednjem primljenom mail-u.

Ukoliko neko od učesnika ne klikne na link u mail-u, on neće dobiti savet za naredni dan već mora prvo "otključati" predhodni dan. Ukoliko učesnik "otključa" svih 9 saveta, na ostavljenu e-mail adresu će dobiti link do testa (istog sadržaja kao i prvi test) koji ponovo rešava i dobija uporedne rezultate sa prvim testom.

Nagrade

Nagradu u nagradnom takmičenju osvaja prvih 50 učesnika koji su po drugi put rešili test i na taj način uspešno završili Program.

Učesnik po rešavanju drugog testa automatski dobija informaciju da li je osvojio nagradu. Ukoliko učesnik bude među prvih 50 učesnika koji su rešili drugi test, ispod rezultata drugog testa dobiće poruku "Čestitamo, Vi ste jedan od dobitnika naše nagrade jer ste završili program među prvih 50 učesnika. Molimo vas da popunite ime i prezime, adresu i broj telefona kako bismo mogli da Vam dostavimo nagradu". Ukoliko učesnik ne bude među prvih 50, ta poruka se neće prikazati.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.budidobrobudice.com/rs/9-dana najkasnije 7 dana od momenta završetka nagradnog takmičenja.

Dodatne informacije

Za sve informacije vezane za nagradno takmičenje, učesnici se mogu obratiti Kontakt centru organizatora putem e-mail adrese kontakcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozivom na broj 080/020-0003 radnim danima od 08h-16h (ponedeljak-petak).

Sajt igre

www.budidobrobudice.com/rs/9-dana
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x