Cedevita - pokaži Srbiju

Cedevita

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Fotoaparat Canon EOS 6D Mark2 + Objektiv Canon EF 24-105mm F/4 IS II USM
  • 3x Bicikl POLAR WIZARD 1.0
  • 2x Aranžman za dve osobe za Gorštak rođendanski kamp na Kopaoniku
  • 7x Avantura za 2 osobe po izboru

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada prevoz tehnika putovanje bicikl fotoaparat

Opis

Konkurs i promotivna aktivnost sprovodi se i organizuje isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Učestvovanje u nagradnom konkursu

Učesnik započinje prijavu za učešće na Konkursu popunjavanjem registracionog formulara na vebsajtu pokazisrbiju.rs, nakon čega mu stiže email sa potvrdom registracije.

Prijava na konkurs se smatra kompletnom kada učesnik odabere regiju sa mape na početnoj stranici vebsajta a zatim popuni polja kao što su tekst i fotografija, složi se sa pravilima i pritisne dugme Objavi. Prijava može sadržati samo priču (tekst), odnosno fotografija nije neophodna da bi prijava bila važeća.

Tema nagradnog konkursa su mesta u Srbiji i lične priče ljudi vezane za ta mesta, uspomenama, istoriji, anegdotama ili bilo koja druga forma pripovedanja zajedno sa fotografijom koja mora odgovarati ovoj temi.

Učesnik nije ograničen brojem postavljenih/poslatih fotografija i priča.

Da bi prijava bila vidljiva na vebsajtu, neophodno je manuelno odobravanje od strane administratorskog tima. Nakon utvrđivanja da je prijava podneta u skladu sa uslovima Konkursa, prijava postaje vidljiva na sajtu. Vreme odobravanja je najviše 24h.

Kriterijumi

Najbolja fotografija podrazumeva propratnu fotografiju koju učesnik dostavi uz svoju priču a gde se ocenjuje kvalitet fotografije, destinacija i objektivni utisak žirija.

Najbolje napisana priča inspirisana putovanjem u Srbiji koju učesnik dostavi podrazumeva umeće pisanja i ocenjuje se inspirativni uticaj koji ima na žiri.

Najbolja neotkrivena destinacija u Srbiji podrazumeva lokalitet u Srbiji koji nije toliko popularan a ocenjuje se i sama priča koja stoji iza pomenutog lokaliteta kao i fotografija.

Najbolja priča sa planine u Srbiji podrazumeva priču koju učesnik dostavlja a čija je tema vezana za planine u Srbiji. Ocenjuje se umeće pisanja i inspirativni uticaj koji ima na žiri.

Nagrađivanje i preuzimanje nagrada

Žiri će odabrati i objaviti dobitnike dana 10.09.2021. u 12:00, a dodela nagrada 15.09. Žiri će odabrati 5 dobitnika i 5 zamenskih dobitnika u slučaju da neki od dobitnika nije u mogućnost ili ne želi da preuzme nagradu.

Imena dobitnika biće objavljena na vebsajtu pokazisrbiju.rs; Cedevita Facebook stranici i na Instagram nalogu @cedevita.srbija u roku od 24h od odabira dobitnika. Organizator će obavestiti dobitnike o nagradi i potvrditi pristanak na dobijanje nagrade od učesnika putem telefona koji je učesnik dostavio prilikom registracije.

Jedan učesnik može osvojiti najviše jednu nagradu tokom celog konkursa. Učesnik nema pravo da zahteva drugačiju nagradu od one koja je ovde navedena. Nagrada nije zamenjiva za novac, druge proizvode ili usluge.

Sajt igre

www.pokazisrbiju.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x