Cedevita reci tako kako je

Cedevita

Trajanje

-

Nagrade

  • 2x Vaučer u pojedinačnoj vrednosti od 15.000 RSD WizzAir avio kompaniju i paket Cedevita vitaminska vode
  • 2x Cedevita Vitaminska voda dušek na naduvavanje za vodu i paket Cedevita vitaminska vode
  • 3x Po tri paketa Cedevita vitaminska voda

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada ostalo putovanje piće vaučer

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije koji se prijave na način utvrđen ovim pravilima, osim zaposlenih lica kod organizatora, i bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Mehanizam

  1. Uđi na veb stranicu od nagradne igre
  2. Odaberi frazu po izboru i u polje ispod toga predstavi na kreativni način svoju intrepretaciju te fraze
  3. Nakon prvog koraka otvoriće se forma u koju treba da popuniš svoje lične podatke

Svaki učesnik u nagradnom konkursu može učestvovati sa više prijava, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu i to pod uslovom da je za istu ispunio kriterijume iz pravila.

Nakon popunjavanja forme, učesnikova prijava stiže kod organizatora na moderaciju. Ukoliko ispunjava uslove konkursa biće prikazana na stranici pored drugih prijava.

Izbor dobitnika

Prilikom izbora dobitnika, najveći broj glasova od strane žirija će odrediti dobitnike nagrada u konkursu. Žiri odlučuje prema kriterijumu kreativnosti svakog učesnika prilikom davanja svoje intrepretacije (tumačenja) fraze koju učesnik odabere.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici recitakokakoje.com/rs/konkurs najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa.

Osvojene nagrade biće poslate na kućne adrese dobitnika ili na e-mail (2 nagrade) nakon što se utvrdi da prijava popunjena sa tačnim podacima.

Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog konkursa ne javi na telefonski poziv u periodu od petnaest (15) dana od dana objavljivanja dobitnika, smatraće se da je dobitnik odustao od nagrade, a organizator nije dalje u obavezi da mu nagradu isporuči, te će nagradu dodeliti zamenskom dobitniku.

Sajt igre

recitakokakoje.com/rs/konkurs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x