Cedevitu naruči, novi Clio odvezi kući 2021

Cedevita

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Automobil Renault Clio intens TCe 90
 • 2x Mobilni telefon Samsung S21
 • 4x Kamera GoPro HERO 9
 • 8x Električni trotinet Xiaomi S1
 • 10x Dron DJI Tello
 • 20x Poklon kartica Cineplexx

Ukupan broj nagrada: 45

Tipovi nagrada prevoz tehnika električni trotinet automobil mobilni telefon vaučer kamera dron

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica -državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica.

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:

 • Cedevita Narandža 19g
 • Cedevita Limun 19g
 • Cedevita Crvena Narandža 19g
 • Cedevita Limeta 19g
 • Cedevita Zova i Limun 19g

Mehanizam

Svaki potrošač kupovinom u ugostiteljskom objektu na teritoriji Republike Srbije, najmanje jednog proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri, stiče osnov za učešće u Nagradnoj igri. Po izvršenoj kupovini učesnik dobija kod koji se nalazi u unutrašnjosti sašete (pakovanje proizvoda). Učesnik prijavljuje kod sa sašete putem internet obrasca. Prijava putem internet obrasca se vrši na internet stranici www.nagrade.cedevita.com gde je potrebno popuniti lične podatke i upisati kod koji je pronađen u unutrašnjosti sašete. Nakon prvog prijavljivanja biće formiran profil učesnika gde isti nastavlja da upisuje samo kodove, lične podatke nije potrebno ponovo unositi.

Učesnik čija je prijava primljena putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je prijava ispravna i da li je kod koji je poslat već iskorišćen.
U slučaju da učesnik upiše neispravan isti ili različit kod tri puta (tri loša unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24h. Preporuka je da se učesnik nakon što unese lošu numeraciju kodova 2 puta javi na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com.

Jedan učesnik može prijavljivati neograničen broj kodova za vreme trajanja nagradne igre i može biti dobinik glavne nagrade automobil „Renault Clio intens TCe 90“ i samo jednom dobitnik preostalih nagrada. Kod koji je izvučen kao dobitan prilikom izvlačenja nagrada ne učestvuje više u izvlačenju do kraja nagradne igre.
Ukoliko postoji osnovana sumnja da učesnik na nedozvoljen način vrši prijave (putem kompjuterskog programa i sl...) ili na bilo koji način zloupotrebljava sistem, Priređivač ima pravo da takvom korisniku privremeno ili trajno onemogući prijave i učestvovanje u Nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada se obavlja automatski putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih prijava putem internet obrasca, a sve u skladu sa načinom definisanim pravilnikom.

Izvlačenje nagrada biće vršeno svakodnevno počevši od 02.06.2021. u 11:00.

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.nagrade.cedevita.com u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli kao validnu prilikom učestvovanja u nagradnoj igri a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra Priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja.

Sajt igre

www.cedevita.com/rs/osvoji-clio
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x