Chupa Chups viši nivo igre

Chupa Chups

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x ATV X SUPER BS 200AU-11 (boja: crvena)
 • 1x Konzola Sony PlayStation 5 + FIFA 23 + DualSense Controller White + Slušalice
 • 5x 4 in 1 Combo S101-BA-2 Keyboard, Mouse, Headset & Mouse Pad
 • 5x Lazy Bag Jumbo
 • 50x Dukserica

Ukupan broj nagrada: 62

Tipovi nagrada ostalo zvučnik prevoz tehnika garderoba igračka konzola

Opis

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije).
U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, u privrednom društvu NEW MOMENT NEW IDEAS COMPANY DOO, BEOGRAD Hilandarska 14, Beograd, Srbija, MB: 17320564 PIB: 100278886, i u drugim pravnim subjektima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji Nagradne igre niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

 • Chupa Chups lizalice 12g
 • Chupa Chups lizalica XXL sa žvakom
 • Chupa Chups lizalica
 • Melody Pops
 • Chupa Chups lizalica Surprise
 • Chupa Chups Crazy Dips lizalice
 • Chupa Chups Shock žvake
 • Chupa Chups Big Babol žvake
 • Chupa Chups Explosion gumene bombone

Mehanizam

 1. Kupi u bilo kom prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) bilo koje Chupa Chups proizvode iz gore navedene liste u vrednosti od najmanje 199 RSD na jednom fiskalnom računu
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Pošalji prijavu putem
  • SMS poruke na broj 5006 sledećeg sadržaja: Chupa(razmak) brojač računa
  • ili ispuni formu na internet stranici visinivoigre.rs gde treba uneti ime i prezime, broj telefona, brojač računa

Nakon prijave putem SMS poruke svaki učesnik dobiće jednu od dve povratne SMS poruke.

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava ili prijava preko internet stranice, ali sa različitim fiskalnim računima.

Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Svi učesnici koji su se prijavili u skladu sa pravilnikom nagradne igre biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika će se obaviti dana 19.12.2022. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priređivača.

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Po okončanju izvlačenja, imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici priređivača visinivoigre.rs najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će telefonski biti obavešteni o tome. Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 48 sati.

Potencijalni dobitnici Nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja putem dostavljenog broja telefona na mail adresu: btl@newmoment.com. Ukoliko postupe suprotno pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Preuzimanje nagrada

Priređivač je dužan da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Priređivač ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost priređivača. Priređivač nagradne igre nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave poklona i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Slanje nagrada je besplatno za dobitnika. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i priređivač nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Sajt igre

visinivoigre.rs
Gost
4 Komentara
Marko
Marko
 pre 3 meseca
Sta treba uraditi za nagradnu igru
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 3 meseca
Sve što je opisano u sekciji mehanizam
Biljana
Biljana
 pre 3 meseca
Kako da pogledamo listu dobitnika
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 3 meseca
Po okončanju izvlačenja, imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici priređivača visinivoigre.rs najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.
4
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x