Cineplexx cool leto

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 8x Sea dance festival (smeštaj i prevoz)
  • 16x Kupaći kostim Lisca
  • 40x Peškir
  • 160x Lopta za plažu
  • 160x Ceger za plažu
  • 160x Frizbi
  • 160x Termos

Ukupan broj nagrada: 704

Tipovi nagrada ostalo garderoba ulaznice sportska oprema

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, posetioci bioskopa Cineplexx. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju u skladu sa važećim propisima.
Konkurs neće biti otvoren za zaposlene organizatora i drugih subjekata koji su direktno uključeni u pripremu i vođenje konkursa, kao i lica koja imaju trajnu saradnju sa pomenutim subjektima na osnovu odnosa koji nisu poslovni, kao i članovi njihovih najbližih porodica.

Mehanizam

  1. Napiši poruku ili jednostavan crtež na poleđini bioskopske ulaznice, na temu leta
  2. Ubaci tako popunjenu ulaznicu u kutiju u obliku kocke leda koje će biti postavljene u svim Cineplexx bioskopima u Srbiji

Svaki učesnik može ostaviti najviše jednu poruku ili crtež sa kojom/kojim učestvuje u konkursu. Komisija će dobitnike odrediti na osnovu kreativnosti, originalnosti i inventivnosti prikazanoj na poruci.

Više učesnika sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim učesnikom.

Izbor dobitnika

Dobitnici nagrada mogu da budu isključivo lica čije su poruke ili crtež najkreativnije po oceni komisije.

Svaki učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

Pobednici nagradnog konkursa će biti proglašeni 15. avgusta. Informacije o rezultatima Konkursa će biti postavljene na sajtu bioskopa Cineplexx (www.cineplexx.rs).

Dobitnici nagrade će biti obavešteni odmah po proglašenju pobedničkih poruka kojima je dobitnik učestvovao u nagradnom konkursu.

Ukoliko se dobitnik neke od nagrada ne odazove pozivu priređivača da primi nagradu ili nagrada ne bude uručena krivicom dobitnika u roku od 7 (sedam) dana od dana kada je dobitnik kontaktiran od organizatora, dobitnik nema pravo na nagradu i on je više ne može potraživati od organizatora.

Gost
2 Komentara
Milan
Milan
 pre 9 meseci
Dobio sam SMS hde sam obavesten da sam dobitnik nagrade u igri Cool leto ali nije receno koju sam nagradu dobio.Kako to da saznam jwr ako je sundance u pitanju moram traziti odmor od firme.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Propozicije kažu "Pobednici nagradnog konkursa će biti proglašeni 15. avgusta. Informacije o rezultatima konkursa će biti postavljene na sajtu bioskopa Cineplexx (www.cineplexx.rs)".
Pokušaj da kontaktiraš organizatora na e-mail: bioskop@cineplexx.rs
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x