Čitam nova.rs jer

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Redmi Note 11
  • 1x Pametni sat Redmi Watch 2 Lite
  • 1x Slušalice Redmi Buds 3 Lite

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada zvučnik tehnika pametni sat mobilni telefon

Opis

Pravo učešća imaju svi punoletni građani/građanke sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Mehanizam

  1. Sastavi kreativnu rečenicu koja opisuje zašto čitaš nova.rs
  2. Pošalji kreativnu rečenicu putem elektronske poruke na e-mejl adresu organizatora: kreativni.konkurs@nova.rs

Izbor pobednika i preuzimanje nagrada

Redakcija utvrđuje rang-listu najboljih tekstova koji ulaze u uži izbor, kao i koji tekstovi će odneti pobedu po kriterijumu kreativnosti.

Organizator će po okončanju konkursa objaviti spisak pobedničkih tekstova putem internet portala nova.rs, a autore pobedničkih tekstova kontaktirati direktno slanjem elektronske poruke. Učešćem u ovom Javnom konkursu, učesnici se saglašavaju da budu kontaktirani na opisani način, u slučaju da budu izabrani kao pobednici.

Dobitnik je u obavezi da u roku od dvadeset četiri (24) časa od primanja poruke od Organizatora, odgovori na nju i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (24 časa) ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i redakcija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Nakon prihvatanja nagrade, dobitnik Organizatoru deli svoje podatke: ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte. Dobitnik nagradu preuzima lično, dolaskom na adresu Organizatora ili na drugu adresu ako je tako dogovoreno sa Organizatorom i na uvid prilaže ličnu kartu.

Pobednici nagradnog konkursa nemaju pravo da zahtevaju drugačiju nagradu od one koja je navedene u ovom Pravilniku. Nagrada se ne može zameniti za novac.

Sajt igre

nova.rs/magazin/lifestyle/pravilnik-o-ucescu-na-javnom-konkursu-citam-nova-rs-jer
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x