Clipsy - oblikuj svoj svet iz mašte

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Televizor ultra HD
 • 5x Duks sa dizajnom pobedničkog sadržaja u toj takmičarskoj nedelji,
 • 15x Škrabac majica
 • 15x Škrabac maska
 • 15x Škrabac novčanik
 • 15x Škrabac šolja

Ukupan broj nagrada: 66

Tipovi nagrada televizor tehnika garderoba

Opis

Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i strani državljani sa prebivalištem i/ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi članovi uže familije.

Mehanizam

Za učešće u Konkursu potrebno je da Učesnik:

 1. Kupi kesicu Clispy proizvoda sa promotivnom trakom i iskoristi oblike proizvoda za sastavljanje svog sadržaja i isti objavi na svom ličnom Instagram nalogu uz obavezno korišćenje hešteg #clipsysvetmaste
 2. Instagram nalog Učesnika mora biti javan i otključan tokom takmičarske nedelje u kojoj će objaviti sadržaj.
 3. Učesnik može na svojoj Instagram stranici da postavi više različitih sadržaja u toku jedne takmičarske nedelje.

Organizator ima diskreciono pravo da ne uvrsti u Konkurs bilo koji Sadržaj koji je neprimerenog sadržaja, uključujući ali se ne ograničavajući na Sadržaje koji sadrže uvredljive, pogrdne, nepristojne Sadržaje, Sadržaje koje obmanjuju, prevarne ili Sadržaje koji dovode u zabludu, odnosno kojima se povređuju autorska ili druga prava intelektualne svojine, Sadržaje koji sadrže prikaze opasnih situacija ili situacija koje mogu biti potencijalno opasne za psihičko ili fizičko zdravlje i/ili život, kojima se poziva na nasilje, diskriminaciju po bilo kom osnovu ili kojima se krše bilo koji propisi. Organizator ima diskreciono pravo da sakrije deo Sadržaja za koji smatra da se njegovim objavljivanjem povređuju prava intelektualne svojine trećih lica. Učesnik samim učešćem u Konkursu daje saglasnost za ovakvu vrstu izmene Sadržaja.

Autorska prava

Učesnik garantuje da je Sadržaj njegovo originalno delo i da nije predmet bilo kog ograničenja bilo koje prirode, koje bi sprečilo ili ograničilo upotrebu Sadržaja od strane Organizatora za potrebe organizovanja ovog Konkursa. Učesnik garantuje da na Sadržaju ne postoje bilo koja prava trećih lica, uključujući bilo kakve terete ili potraživanja trećih lica. Učesnik konstatuje, saglasan je i garantuje da Sadržaj odnosno bilo koji njegov deo ne predstavlja povredu bilo kojih autorskih prava trećih lica, poverljivih informacija, poslovnih tajni ili zaštićenih robnih ili uslužnih znakova ili dizajna koji pripadaju bilo kom fizičkom ili pravnom licu osim učesniku ili Organizatoru. Učesnik garantuje da Sadržaj ne povređuje pravo privatnosti ili publiciteta bilo kog lica i da je pribavio sve dozvole i saglasnosti za učešće u Konkrusu od trećih lica čiji se lik ili bilo koje lično dobro ili zaštićeno delo ili znak prikazuje u okviru Sadržaja

Dobitnici

Konkurs je podeljen u 5 (pet) takmičarskih nedelja, u trajanju od po 7 (sedam) kalendarskih dana:

 1. 04.10.2021. do 10.10.2019.
 2. 11.10.2021. do 17.10.2021.
 3. 18.10.2019. do 24.10.2021.
 4. 25.10.2019. do 31.10.2021.
 5. 01.11.2021. do 07.11.2021.

Pobednički Sadržaji biće objavljeni za svaku Takmičarsku nedelju na Clipsy Instagram stranici https://www.instagram.com/clipsymarbo/ i ažuriraće se na nedeljnoj bazi.

Za svaku Takmičarsku nedelju, uzimaju se u obzir samo Sadržaji prijavljeni u toj Takmičarskoj nedelji, i samo oni mogu biti nagrađeni.

Predaja nagrada

Organizator će uručiti nagrade Dobitnicima u roku od 20 radnih dana po završetku svake Takmičarske nedelje Konkursa, a pošto Organizator stupi u kontakt sa Dobitnicima putem broja telefona koji je Dobitnik ostavio u 'Inbox' poruci na Clipsy Instagram stranici. Dobitnici su dužni da se u roku od 5 dana nakon objave Dobitnika odazovu Organizatoru, i to putem 'Inbox' poruke na Clipsy Instagram stranici, radi dostavljanja adrese prebivališta u Republici Srbiji, a u svrhe omogućavanja Organizatoru dostave nagrada.

Ako se Dobitnik ne zatekne na adresi prilikom uručivanja nagrade ili nagrada ne bude uručena iz drugog razloga za koji nije odgovoran Organizator, Organizator će pokušati naknadno uručivanje Nagrade u roku od osam dana računajući rok od dana kada je Organizator prvi put pokušao da uruči nagradu Dobitniku. Ukoliko ni naknadno uručivanje nagrade ne bude uspešno sprovedeno iz razloga za koji nije odgovoran Organizator, Dobitnik može u narednom roku od 30 dana od dana kada je pokušana ponovna dostava, preuzeti nagradu, o svom trošku, kod Organizatora na adresi Đorđa Stanojevića 14, ukoliko je dobitnik državljanin Republike Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CUciMD9qEmD
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x