Coca-Cola i Maxi - Basket Challendge

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Maxi igru Maxi i Red Bull te vode u Abu Dhabi?

-

Nagrade

  • 440x Muški sportski dres reprezentacije Srbije
  • 440x Ženski sportski dres reprezentacije Srbije
  • 120x Sportski ranac reprezentacije Srbije
  • 120x Sportska torba reprezentacije Srbije
  • 10x Platna kartica u vrednosti od po 12.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 1.130

Tipovi nagrada sportska oprema garderoba vaučer

Opis

  1. Poseti Maxi, Shop & Go, Tempo, Tempo Express, Mega Maxi prodavnice i kupi bilo koje Coca-Cola, Fanta ili Sprite pakovanje u vrednosti od minimum 199 RSD
  2. Napravi svoj profil na www.ccadventure.rs
  3. Ukucaj ID kod sa nefiskalnog isečka i sačuvaj ga
  4. Odigraj igru Coca-Cola BASKET CHALLENGE i svaki dan osvoji nagrade

Mehanizam

Dobitnici se određuju na osnovu najboljeg ostvarenog rezultata u igrici. Jedan uneti kod omogućava jedno igranje igrice. Svaki učesnik može da unese neograničen broj kodova i odigra neograničen broj igrica tokom trajanja konkursa.

Ukoliko više učesnika ostvari isti rezulat tokom određenog dana tj. nedelje, kao najbolji rezultat računa se onaj rezultat koji je prvi zabeležen u tom danu tj nedelji. Na veb sajtu će biti objavljena rang lista najboljih rezultata.

Dobitnici dnevnih nagrada se automatski kvalifikuju za nedeljnu nagradu, tj. samo najbolji dnevni rezultati ostvareni u jednoj nedelji učestvuju u takmičenju za najbolji rezultat u toj nedelji.

Dobitnici nedeljnih nagrada se automatski kvalifikuju za glavnu nagradu, tj. samo najbolji nedeljni rezultati učestvuju u takmičenju za glavnu nagradu.

Sa jednog registrovanog naloga učesnik može osvojiti najviše jednu dnevnu nagradu u toku jednog dana, jednu nedeljnu nagradu u toku jedne nedelje i jednu glavnu nagradu.

Dobitnici koji su ostvarili najbolje rezultate biće kontaktirani putem i-mejla koje su uneli tokom registracije profila i dobiti informaciju o osvojenoj nagradi i kako bi dostavili neophodne podatke za dostavljanje nagrade.

Predaja nagrada

Nagrade će dobitnicima biti dostavljene od strane Pošta Srbije, na kućnu adresu, u roku od 60 dana od dana dostavljanja podataka dobitnika.

Nedeljne i dnevne nagrade će biti dostavljene upakovane u originalno pakovanje. Dobitnici nemaju pravo izbora između različitih vrsta dnevnih i nedeljnih nagrada, uključujući i veličinu i pol kada se radi o dresovima.

Krajnji rok za dostavljanje podataka za isporuku od strane dobitnika je 22.08.2021. godine. Naknadne prijave neće biti prihvaćene.

Srećno učestvovanje!

Sajt igre

www.ccadventure.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x