Coca Cola uživaj u muzici i osvoji nagrade 2021

Coca Cola

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

U Nagradnoj igri će učesnicima biti podeljeno ukupno 22.000 nagrada, i to:

 • 8.976 komada Cineplexx bioskopskih karata. Vaučer tj. kod može iskoristiti jedna osoba, za bilo koju 2D projekciju sa važećeg repertoara u bilo kom terminu bez obzira na vreme trajanja projekcije i može se iskoristiti samo jednom. Dobitnik može izvršiti doplatu za 3D i 4D projekciju, kao i za VIP i ljubavna sedišta. Vaučer se može iskoristiti do 31.12.2021. godine u jednoj od sledećih Cineplexx bioskopskih sala u Beogradu, Nišu i Kragujevcu (bioskopske sale u Novom Sadu nisu):
  • Beograd: Cineplexx UŠĆE – Bulevar Mihajla Pupina 4; Cineplexx 4D Delta City – Jurija Gagarina 16/16A; Cineplexx BIG – Višnjička 84.
  • Kragujevac: Cineplexx Kragujevac Plaza – Bulevar Kraljice Marije 56.
  • Niš: Cineplexx Niš STOP SHOP ritejl park – Bulevar Medijana 21.
 • 5.016 komada Deezer Premium tromesečne pretplate. Vaučer tj. nagradni kod se može iskoristiti do 30.06.2022. unosom nagradnog koda na Deezer nalog. Vaučer tj. Nagradni kod se može iskoristiti samo jednom;
 • 2.464 komada Coca-Cola uniseks majica u S/M veličini. Veličina majice se ne može menjati za drugu od osvojene;
 • 2.464 komada Coca-Cola uniseks majica u L/XL veličini. Veličina majice se ne može menjati za drugu od osvojene;
 • 528 komada Coca-Cola ženskih jakni u M veličini. Veličina jakne se ne može menjati za drugu od osvojene;
 • 528 komada Coca-Cola muških jakni u HL veličini. Veličina jakne se ne može menjati za drugu od osvojene;
 • 528 komada Coca-Cola Party seta koji se sastoje od 12 komada limenki Coca-Cola Original od 0.33 litra, 4 komada Josh Mix slanih konditora pakovanih u kesice od 250 grama i JBL bežičnog zvučnika Clip 4. Pojedinačni pokloni su objedinjeni i upakovani u kutiju;
 • 528 komada JBL bežičnih slušalica 225 TWS;
 • 440 komada JBL bežičnog zvučnika FLIP 5;
 • 440 komada Raiffeisen poklon platne kartica sa iznosom od 12.000 RSD. Kartice se mogu iskoristiti do 30.06.2025. godine i mogu se koristiti za više transakcija do utroška celokupnog iznosa koji se nalazi na njima. Iznos sa kartica se ne može unovčiti na bankomatu tj. može se koristiti samo za plaćanje roba i usluga. Ukoliko se pri pokušaju plaćanja transakcije pređe raspoloživi iznos, plaćanje će biti odbijeno.

Ukupan broj nagrada: 22.000

Tipovi nagrada zvučnik tehnika garderoba ulaznice vaučer

Opis

Ko sve može da učestvuje u nagradnoj igri

Sva fizička lica sa navršenih 13 godina života sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri "Uživaj u muzici i osvoji nagrade".

Način i postupak osvajanja

Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u nagradnoj igri:

 • Coca-Cola Original pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 0,5 litara, 1 litar, 1,5 litar, 2 litra,
 • Coca-Cola Zero pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 0,5 litara, 1 litar, 1,5 litar, 2 litara,
 • Coca-Cola Zero Lemon pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 0,5 litar i 1,5 litar,
 • Coca-Cola Zero Orange pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,5 litar

Nakon što učesnik pronađe kod ispod zatvarača Promotivnog pakovanja potrebno je da preuzme Coca-Cola aplikaciju (u daljem tekstu: Aplikacija) sa Google Play marketa za Android mobilne uređaje ili Apple Store marketa za iPhone mobilne uređaje (potrebno je da uređaj bude predefinisan na Apple Store market u Srbiji), registruje svoj profil u okviru Aplikacije, zatim unese kod sa jednog od Promotivnih pakovanja na svoj profil, nakon čega će se kod konvertovati u mehuriće. Ukoliko učesnik već ima registrovani profil na Aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil. Takođe, korisnik može pristupiti Aplikaciji direktno očitavanjem QR koda sa promotivnih pakovanja, pri čemu je takođe potrebno da preuzme Aplikaciju ukoliko je ne poseduje na svom telefonu, registruje se ukoliko ne poseduje nalog ili se uloguje na postojeći profil.

Činom unošenja prvog koda učesnici potvrđuju da su upoznati sa ovim Pravilima, da su sa njima saglasni i da će ih poštovati, a takođe daju svoju saglasnost i za prikupljanje i obradu svojih ličnih podataka isključivo za namenu i na način naveden u ovim Pravilima.

Jedan uneseni kod donosi jedan mehurić i jedan kod može biti unet samo jednom u aplikaciju i on će omogućiti samo jedan pokušaj za osvajanje nagrade. Sa jednog registrovanog naloga učesnik može uneti neograničen broj kodova, ali može osvojiti najviše po jednu od svake vrste nagrada. Mehurići se ne moraju trošiti u trenutku unosa, ali se trebaju potrošiti do kraja Nagradne igre, kako je navedeno u članu 4. Svi generisani mehurići tokom ove Nagradne igre važiće samo tokom ove Nagradne igre. Nakon završetka ove Nagradne igre svi generisani mehurići na profilu učesnika biće obrisani i neće postojati mogućnost da se oni iskoriste nakon toga. Poeni generisani tokom prethodnih promocija ili nagradnih igara u Aplikaciji neće biti aktivni i neće moći da se iskoriste u ovoj nagradnoj igri.

Mehurić se koristi tako što učesnik klikne na polje označeno strelicom na predviđenom mestu unutar Aplikacije čime će iskoristiti jedan mehurić. Informaciju da li je iskorišćeni mehurić postao dobitan ili ne, učesnik će dobiti kao prikaz leda na ekranu koji mora razbiti dodirivanjem ekrana, nakon čega izlazi obaveštenje da li je osvojio nagradu ili ne. Odlaskom na svoj profil u okviru Aplikacije, učesnik može videti koju nagradu je osvojio i detaljan opis nagrade. Svakim pokušajem osvajanja nagrade učesnik gubi jedan mehurić. Dobitnici i osvojene nagrade se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor (u daljem tekstu: Izvlačenje). Algoritam nasumično određuje pobednički momenat u vremenu i prvi mehurić kojim je iskorišćen nakon tog momenta postaje dobitan. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će iskorišćeni mehurić dobiti.

Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici će moći da vide sve osvojene nagrade sa jedinstvenim kodovima nagrada. Ukoliko su osvojili neki od „vaučera u vidu koda“ (Cineplexx bioskopska karta, Deezer Premium tromesečna pretplata), nagrade mogu iskoristiti odmah po dobijanju nagradnog koda osvojene nagrade na profilu i dostavljanja ličnih podataka (imena, prezimena, i-mejl adrese i koda nagrade) klikom na link nakon čega će biti usmereni na stranicu
za popunjavanje podataka. U slučaju da su osvojili neku od „fizičkih nagrada“ (Coca-Cola uniseks majica u S/M veličini, Coca-Cola uniseks majica u L/XL veličini, Coca-Cola ženska jakna u M veličini, Coca-Cola muška jakna u XL veličini, Coca-Cola Party set, JBL bežične slušalice 225 TWS, JBL bežični zvučnik FLIP 5, Raiffeisen poklon platna kartica sa iznosom od 12.000 RSD, Coca-Cola mini frižider), potrebno je da na kliknu na link osvojene nagrade koja se nalazi na profilu, nakon čega će biti usmeriti na stranicu za popunjavanje podataka. Nakon dostavljanja podataka dobitnicima će biti dostavljene nagrade od strane Pošta Srbije.

Sajt igre

www.coca-cola.rs/promocije/music-2021
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x