Coca Cola za Srbiju navijaj, nagrade osvajaj!

Coca Cola

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Zlatne nagrade

 • 22x SAMSUNG projektor, Dijagonala slike:30" - 100", sistem projkcije:DLP, Tip osvetljenja:LED, osnovna rezolucija:1920 x 1080 (Full HD) – svakog drugog dana se deli jedan SAMSUNG projektor
 • 22x MacBook Pro 13" M1 256GB, Apple M1 čip sa 8-jezgarnim CPU, 8-jezgarnim GPU i 16-jezgarnim Neural Engine-om, 8 GB objedinjene memorije, 256 GB SSD, dva Thunderbolt / USB 4 ulaza, Magic Keyboard – svakog drugog dana se deli jedan MacBook Pro
 • 44x Televizor Samsung QE50Q60BAUXXH, tehnologija QLED, dijagonala ekrana 50“ (127 cm), operativni sistem Tizen OS – 1 dnevno
 • 352x Crni kofer sa Coca-Cola logom, dimenzija: 34cm h 47cm h 20cm – 8 dnevno
 • 220x Vaučer za N Sport radnje u iznosu od 12.000 RSD (spisak radnji u kojima će biti moguće iskoristiti vaučer će biti odštampane na poleđini istog). Rok važenja vaučera je 30.04.2023. godine uključujući i taj dan – 5 dnevno
 • 88x Oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine XL – 2 dnevno
 • 176x Oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine L – 4 dnevno
 • 176x Oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine M – 4 dnevno
 • 484x Crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine XL – 11 dnevno
 • 176x Crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine L – 4 dnevno
 • 440x Beli duks sa bojama srpske zastave veličine XL – 10 dnevno
 • 440x Beli duks sa bojama srpske zastave veličine L – 10 dnevno
 • 220x Beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine XL – 5 dnevno
 • 220x Beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine L – 5 dnevno
 • 3.080x Bela majica sa bojama srpske zastave veličine XL – 70 dnevno
 • 3.080x Bela majica sa bojama srpske zastave veličine L – 70 dnevno
 • 12.760x Fudbalska lopta sa bojama srpske zastave (težina 420g/kom, prečnik lopte 21,5 cm) – 290 dnevno

Platinum nagrade

 • 1x Put na polufinale svetskog prvenstva u Kataru, za dve osobe u periodu 12.12.-16.12.2022. godine. Nagrada obuhvata aranžman za dve osobe:
  • Аvio prevoz do Katara, 2 povratne avio karte, ekonomska klasa
  • Smeštaj: 4 noći na bazi polupansiona sa doručkom u hotelu sa 5 zvezdica u Dohi – Hilton Doha, Kategorija: 1 soba sa bračnim krevetom za dve osobe
  • Doček po dolasku na aerodrom
  • Jedna večera dobrodošlice na dan dolaska sa menijem od 3 jela u hotelskom restoranu
  • Tradicionalno krstarenje brodom Dhow Boat Cruise - 3 sata po osobi uključujući sokove, vodu, čaj
  • Jedan posvećeni turistički vodič koji prati grupu 8 sati dnevno – engleski jezik
  • Vozilo tokom perioda boravka za pokrivanje svih potrebnih transfera uključujući transfer do i od aerodroma, aktivnosti do i od stadiona na dan utakmice, maksimalno 12 sati dnevno
 • 1x Put na finale svetskog prvenstva u Kataru, za dve osobe u periodu 16.12.-20.12.2022. godine. Nagrada obuhvata aranžman za dve osobe:
  • Аvio prevoz do Katara, 2 povratne avio karte, ekonomska klasa
  • Smeštaj: 4 noći na bazi polupansiona sa doručkom u hotelu sa 5 zvezdica u Dohi – Hilton Doha, Kategorija: 1 soba sa bračnim krevetom za dve osobe
  • Doček po dolasku na aerodrom
  • Jedna večera dobrodošlice na dan dolaska sa menijem od 3 jela u hotelskom restoranu
  • Tradicionalno krstarenje brodom Dhow Boat Cruise - 3 sata po osobi uključujući sokove, vodu, čaj
  • Jedan posvećeni turistički vodič koji prati grupu 8 sati dnevno – engleski jezik
  • Vozilo tokom perioda boravka za pokrivanje svih potrebnih transfera uključujući transfer do i od aerodroma, aktivnosti do i od stadiona na dan utakmice, maksimalno 12 sati dnevno

  Svako od lica koje koristi Platinum nagradu mora prilikom korišćenja sa sobom nositi pasoš.

  Ukupan broj nagrada: 22.002

  Tipovi nagrada televizor tehnika putovanje garderoba vaučer sportska oprema laptop

  Opis

  Sva punoletna lica (fizička lica) sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, Barlan S&M d.o.o, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji Nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

  Proizvodi

  Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u Nagradnoj igri:

  • Coca-Cola Original pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra
  • Coca-Cola Zero pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra.

  U nagradnoj igri učestvuju i zbirna pakovanja u koja su uključena promotivna pakovanja i to Coca-Cola Original pakovana u plastičnu nepovratnu bocu od 1,5 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice i 2,0 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice.

  Аmbalaža Promotivnih pakovanja biće prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim čepovima na plastičnim nepovratnim bocama i imaće promotivne kodove ispod čepa plastične nepovratne boce i otvarača limenke. Promotivni zatvarači su crvene boje za Coca-Cola Original Promotivna pakovanja i crne boje za Coca-Cola Zero Promotivna pakovanja sa natpisom „Za Srbiju navijaj nagrade osvajaj“ i ispod otvarača limenke i čepova plastične nepovratne boce se nalaze alfanumerički promotivni kodovi za učestvovanje u nagradnoj igri, a promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje Nagradne igre. Na foliji zbirnih pakovanja neće biti posebno istaknute informacije o Nagradnoj igri, ali će informacije biti vidljive na Promotivnim pakovanjima kroz transparentnu foliju.

  Mehanizam

  1. Preuzmi Coca Cola aplikaciju i registruj profil ukoliko ga već ne poseduješ
  2. Kupi Coca Cola promotivno pakovanje
  3. Pronađi alfanumerički kod ispod čepa plastične nepovratne boce ili otvarača limenke i unesi ga u aplikaciju da osvojiš "loptu"
  4. Iskoristi "loptu" da pokušaš da osvojiš nagradu
  5. Sačuvaj otvarače limenki i čepove boca sa dobitnim kodovima radi eventualne naknadne kontrole validnosti kodova do 31.01.2023. godine

  Jedan uneseni kod donosi jednu loptu („valuta“ u okviru Coca-Cola aplikacije). Jedan Kod može biti unet samo jednom u aplikaciju i on će omogućiti samo jedan pokušaj za osvajanje nagrade.

  Sa jednog registrovanog naloga učesnik može uneti neograničen broj kodova, ali može osvojiti najviše po jednu od svake vrste Zlatne nagrade i jednu Platinum nagradu.

  Lopte

  Jedan uneseni kod donosi jednu loptu („valuta“ u okviru Coca-Cola aplikacije).

  Lopte se ne moraju trošiti u trenutku unosa, ali se trebaju potrošiti do kraja nagradne igre. Sve generisane lopte tokom ove nagradne igre važiće samo tokom ove nagradne igre. Nakon završetka ove nagradne igre sve generisane lopte na profilu učesnika biće obrisane i neće postojati mogućnost da se one iskoriste nakon toga. Bodovi generisani tokom prethodnih promocija ili nagradnih igara u Аplikaciji neće biti aktivni i neće moći da se iskoriste u ovoj nagradnoj igri.

  Lopta se koristi tako što učesnik klikne na polje označeno strelicom na predviđenom mestu unutar aplikacije čime će iskoristiti jednu loptu.

  Informaciju da li je iskorišćena lopta postala dobitna ili ne, učesnik će dobiti kao prikaz odbrojavanja ,,3, 2, 1“ na ekranu u okviru Аplikacije, nakon čega izlazi obaveštenje da li je osvojio Zlatnu nagradu ili ne. Ukoliko je učesnik osvojio nagradu, odlaskom na svoj profil u okviru Аplikacije, učesnik može videti koju nagradu je osvojio i detaljan opis nagrade, kao i jedinstveni kod nagrade. Svakim pokušajem osvajanja nagrade učesnik gubi jednu loptu. Dobitnici i osvojene nagrade se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor (u daljem tekstu: Izvlačenje). Аlgoritam nasumično određuje pobednički momenat u vremenu i prva lopta kojom je iskorišćena nakon tog momenta postaje dobitna.

  Izvlačenje nagrada

  Zlatne nagrade

  Izvlačenje Zlatnih nagrada će se vršiti svakog dana za vreme trajanja nagradne igre, putem prethodno definisanog mehanizma.

  Platinum nagrade

  Izvlačenje Platinum nagrada će se održati 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova. U Izvlačenju Platinum nagrada učestvuju svi uneti Kodovi u toku trajanja Nagradne igre do momenta Izvlačenja Platinum nagrada (kodovi uneti u periodu od 21.09.2022. u 00:00:00 časova do 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova) osim Kodova koji su prethodno Izvučeni kao dobitni za Zlatnu nagradu. Izvlačenje Platinum nagrada će se takođe obaviti kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor dobitnika i nagrada.

  Sa jednog registrovanog naloga učesnik može osvojiti najviše jednu od dve Platinum nagrade.

  Pored dva dobitnika Platinum nagrada, biće izvučeni i rezervni dobitnici za svaku od Platinum nagrada i oni stiču status dobitnika ukoliko primarni dobitnici ne ispune bilo koji od uslova za učestvovanje ili izgube svojstva dobitnika iz razloga navedenih u pravilima.

  Predaja nagrada

  Postoje dva načina dostavljanja nagrada, kao i različit set potrebnih ličnih podataka u zavisnosti od vrste nagrada. U slučaju dostavljanja nepotpunih ili netačnih ličnih podataka, nagrada neće biti uručena.

  Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike koji ne poštuju Pravila, ili koji su prevarom ili na bilo koji drugi nedozvoljen način ili način koji se protivi duhu svrhe Nagradne igre, došli u posed otvarača ili čepova sa kodovima. Organizator zadržava pravo da kontaktira učesnika (putem telefona ili i-mejla) ukoliko su mu potrebne dodatne informacije za dostavu nagrada.

  Zlatne nagrade

  Ukoliko su osvojili neku od Zlatnih nagrada potrebno je da kliknu na poruku o osvojenoj nagradi koja se nalazi na profilu u Аplikaciji, nakon čega će biti usmereni na stranicu za popunjavanje podataka, na veb sajtu fudbalskamagija.porucipoklon.rs, za koji je link dostupan i u samoj Аplikaciji.

  Dobitnici mogu popuniti svoje podatke za preuzimanje Zlatnih nagrada najkasnije do 04.11.2022. godine do 23:59:59 časova, a u suprotnom gube pravo na nagradu.

  Nakon popunjavanja svojih podataka, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl sa svim podacima koje je dobitnik uneo (Mejl potvrde). Izgled Mejla potvrde za dobitnike zlatnih nagrada je sledeći:

  Čestitamo! Pravilno ste uneli podatke i uspešno ste poručili svoju nagradu. Ispod možete videti detalje vaše porudžbine. Ime: Prezime: Adresa: Poštanski broj: Broj telefona : ID Broj nagrade: Grad: Izabrana pošta: Svi dobitnici će dobiti osvojene nagrade najkasnije do 31.01.2023.

  Podaci neophodni za isporuku Zlatnih nagrada putem Pošta Srbije su:

  • ime i prezime,
  • adresa u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije)
  • naziv mesta
  • poštanski broj
  • broj telefona u formatu 06xxxxxxxx, bez razmaka, crtica i drugih karaktera
  • jedinstveni kod poklona
  • izabrana pošta

  Imajući u vidu da je vrednost dve Zlatne nagrade (MacBook Pro 13" M1 256GB i SAMSUNG projektor) veća od neoporezivog iznosa definisanog Zakonom, neophodno je da dobitnici organizatoru dostave i jedinstveni matični broj građana. Ime i prezime, jedinstveni matični broj građana, adresa, grad i opština stanovanja su neophodni kako bi Organizator podneo poresku prijavu i obračunao i platio porez na dobitak od igara na sreću za dobitnike. Dobitnici će biti kontaktirani putem kontakt telefona, koji je dobitnik naveo u delu za naručivanje nagrada, od strane Organizatora ili lica koje on angažuje radi prikupljanja podataka navedenih iznad za potrebe podnošenja poreskih prijava i plaćanja poreza.

  Da bi nagrada bila uručena ili preuzeta (ukoliko se lice u trenutku isporuke nagrade ne bude nalazilo na izabranoj adresi), neophodno je da se svi traženi podaci budu ispravni i da se odnose na punoletno lice. U slučaju dostavljanja nepotpunih ili netačnih ličnih podataka ili podataka lica koje nije punoletno, poklon neće biti uručen.

  Nagrade će biti dostavljane putem kurirske službe Pošte Republike Srbije na adresu koju je prijavio dobitnik, najkasnije do 31.01.2023. godine. Pravo na uručenje nagrade će imati lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu nakon osvajanja nagrade i nijedno drugo lice. Uručenje nagrada biće lično. Lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu biće obavešteno putem sms poruke na dan isporuke poklona o samoj isporuci. Ukoliko se dobitnik ne bude nalazio na adresi koja je prijavljena, biće ostavljen izveštaj o prispeću pošiljke takođe će dobitnik dobiti sms poruku sa informacijom i adresom izabrane pošte gde može preuzeti poklon u narednih dvadeset dana od dana kada je izveštaj o prispeću ostavljen na adresi koja je prijavljena. Nakon isteka tih dvadeset dana dobitnik gubi pravo na nagradu.

  Platinum nagrade

  Najkasnije 5 radnih dana od dana Izvlačenja Platinum nagrada, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl potvrde dobijene nagrade (Mejl potvrde), sa zahtevom da dostave neophodne podatke za isporuku/realizaciju nagrada.

  Podaci neophodni za isporuku/realizaciju Platinum nagrada su:
  • ime i prezime
  • jedinstveni matični broj građana
  • adresa u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije), koja uključuje i grad i opštinu
  • broj telefona u formatu 06xxxxxxxx, bez razmaka, crtica i drugih karaktera
  • broj pasoša
  • ID broj nagrade

  Nakon slanja podataka, dobitnike Platinum nagrada će kontaktirati Organizator ili lice koje on angažuje. Tada je potrebno da dobitnici, najkasnije do 10.11.2022.. godine dostave sledeće podatke za obe osobe koje će koristiti nagradu putem i-mejla: ime i prezime, jedinstveni matični broj građana (samo za dobitnika), adresa, grad i opština stanovanja, kontakt telefon i broj pasoša.

  Ukoliko primarni dobitnici izgube status dobitnika, rezervni dobitnici stiču status dobitnika u skladu sa pravilima.

  Nakon dostavljenih podataka, Organizator ili lice koje on angažuje, će kontaktirati dobitnika putem kontakt telefona koji je dostavio u i-mejlu oko datuma i potrebnih logističkih informacija oko same realizacije nagrade.

  Nakon isteka rokova definisanih ovih članom za preuzimanje i korišćenje svih Zlatnih i Platinum nagrada, dobitnici više neće moći da ih preuzmu, odnosno koriste.

  Da bi bilo koja nagrada bila uručena ili realizovana, neophodno je da se svi traženi podaci budu ispravni. U slučaju dostavljanja nepotpunih ili netačnih ličnih podataka, nagrada neće biti realizovana.

  Imajući u vidu da je vrednost Platinum nagrada veća od neoporezivog iznosa definisanog Zakonom, ime i prezime, jedinstveni matični broj građana, i adresa, grad i opština stanovanja su neophodni kako bi Organizator podneo poresku prijavu i obračunao i platio porez na prihod dobitnika od igara na sreću za dobitnike.

  Sajt igre

  www.coca-cola.rs/promocije/fwc
  Gost
  6 Komentara
  Nagradne igre
  Nagradne igre
   pre 7 meseci
  Savet za igrače, Univerexport ima akciju od 16. do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 31. oktobra:
  Uz kupovinu bilo koja dva proizvoda Coca-Cola 1.5l, ostvarujete pravo na kupovinu Coca-Cola Original od 1l za samo 1 RSD. 
  U akciji učestvuju Coca-Cola Original 1.5l, Coca-Cola Zero 1.5l, Coca-Cola Lemon Zero 1.5l, Coca-Cola Zero Orange 1.5l, Fanta Orange 1.5l, Fanta Lemon 1.5l, Fanta Shokata 1.5l, Fanta Exotic 1.5l, Fanta Tropical Exotic 1.5l i Sprite Original 1.5l. 
  Potrebno je da sva tri proizvoda ponesete na kasu. Akcija ne važi na elakolije, Univerexport online.
  Nagradne igre
  Nagradne igre
   pre 7 meseci
  Opet Univerexport:
  U periodu od 1. do 15. novembra, uz kupovinu bilo koja dva proizvoda 0,33l, ostvarujete pravo na kupovinu Coca-Cola limenke od 0,33l za samo 1 RSD. U akciji učestvuju Coca-Cola 0,33l: Original, Zero, Zero Lemon, Zero Vanilla; Fanta 0,33l: Orange, Lemon, Tropical Exotic; Sprite Original 0,33l. 
  Radomir Nikolić
  Radomir Nikolić
   pre 8 meseci
  Poštovani, dobio sam majcu kako mogu da je preuzmem?
  Nagradne igre
  Nagradne igre
   pre 8 meseci
  Za nagrade se prijavljujete na sajtu fudbalskamagija.porucipoklon.rs
  Branislav
  Branislav
   pre 7 meseci
  kako poslati kod
  Nagradne igre
  Nagradne igre
   pre 7 meseci
  Kod se šalje preko Coca Cola aplikacije
  6
  0
  Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
  ()
  x